Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Παίρνει πακέτο Ιωάννου και Ταμάρι ο Μαρινάκης"
| 2020-07-05 17:04:00

"Παίρνει πακέτο Ιωάννου και Ταμάρι ο Μαρινάκης - Deal με 4.000.000 - Τους στέλνει στη Νότιγχαμ"!

του Γιώργου Κτενά
"Παίρνει πακέτο Ιωάννου και Ταμάρι ο Μαρινάκης - Deal με 4.000.000 - Τους στέλνει στη Νότιγχαμ"!

Ολυμπιακός: Με πολύ καλά λόγια αναφέρθηκε στους Ταμάρι και Ιωάννου στο sportdog ο Γιώργος Κύζας, τους δύο παίκτες του ΑΠΟΕΛ που έχει συνδεθεί το όνομά τους με τον Ολυμπιακό.

Ο δημοσιογράφος τού AlphaNews.Live τής Κύπρου σχολίασε, ακόμα, ότι ως "πακέτο" πωλούνται στα 4 εκατ. ευρώ, ενώ αποκάλυψε ότι το ενδιαφέρον από την πλευρά τού Μαρινάκη δεν αφορά τον Ολυμπιακό αλλά τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

"Θέλει μια μπάλα για τον εαυτό του - Είναι γρήγορος και άτσαλος"

"Ο Ταμάρι είναι παίκτης που θέλει μια μπάλα για τον εαυτό του, δεν πασάρει εύκολα, είναι πολύ καλός ντριπλέρ, γρήγορος, πέρσι κινήθηκε λίγο στη μετριότητα. Ήταν δύσκολη σεζόν για την ομάδα ευρύτερα, βέβαια. Αλλά την πρώτη σεζόν στην Κύπρο ήταν εξαιρετικός, ήταν ο mvp χωρίς συναγωνιστή", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον Νικόλα Ιωάννου:

"Ο Νικόλας είναι αριστερός μπακ, μπορεί να παίξει φουλ μπακ, είναι γρήγορος και παρότι αμυντικός έχει και ντρίπλα. Είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός, Κύπριος, της νέας γενιάς. Ο Νικόλας είναι ψηλός, γρήγορος και σχετικά άτσαλος, αλλά όταν τον δεις στο γήπεδο καταλαβαίνεις ότι ξέρει ποδόσφαιρο". 

"Άνετα βασικοί στον Ολυμπιακό - Πωλούνται πακέτο στα 4 εκατ. - Τους θέλει για Νότιγχαμ"

Είναι παίκτες που αν έρθουν στον Ολυμπιακό μπορούν να πάρουν τη φανέλα του βασικού; Επίσης ποια είναι η τιμή που τους παραχωρεί ο ΑΠΟΕΛ; 

"Άνετα μπορούν να παίξουν και ο ένας και ο άλλος ως βασικοί στον Ολυμπιακό. Στο πακέτο της παραχώρησής τους ο ΑΠΟΕΛ ζητάει 4 εκατ. ευρώ. Μόνος του ο Ταμάρι κοστολογείται στα 3 εκατ."

Υπάρχει κάτι από την Κύπρο, ως ρεπορτάζ, που θα μπορούσαμε να προσθέσουμε; 

"Σύμφωνα με αυτά που ξέρω από πολύ καλές πηγές, ο Μαρινάκης ρώτησε για τον Νικόλα Ιωάννου, έκανε πρόταση κάτω του μισού εκατομμυρίου και επανήλθε για να τους πάρει πακέτο με τον Ταμάρι στη Νότιγχαμ. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, το ενδιαφέρον είναι για την Νότιγχαμ. Αν αλλάξει κάτι και προκύψει θέμα για τον Ολυμπιακό ή μέσω Ολυμπιακού να γίνουν οι μεταγραφές, δεν το ξέρω για την ώρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανος Μαρτίνς! Βρήκε "λαβράκι" με 1,2 εκατ. για αντί-Καμαρά - 43 συμμετοχές φέτος - Ακούραστος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags