Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Νέος Ινσούα στον ΠΑΟ - "Έσβησε" τον Γιόχανσον
| 2020-07-05 23:31:00

Νέος Ινσούα στον ΠΑΟ - "Έσβησε" τον Γιόχανσον - Τούρμπο στα χαφ - Απαράδεκτος Μακέντα

του Νίκου Στεργίου
Νέος Ινσούα στον ΠΑΟ - "Έσβησε" τον Γιόχανσον - Τούρμπο στα χαφ - Απαράδεκτος Μακέντα

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιώντας πολύ καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με την πρόσφατη ήττα του «Γ. Καραϊσκάκης» με 3-0.

Εξέλιξη που δεν περίμεναν πολλοί, ειδικά από τη στιγμή που οι Πράσινοι κατέβηκαν με… μισή ομάδα σε σχέση με το προηγούμενο ντέρμπι, μετρώντας αρκετές απώλειες παικτών. Ο Γιώργος Δώνης έδωσε ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες, όπως οι Θεοχάρης, Αλεξανδρόπουλος και δικαιώθηκε.

Ειδικά ο Θεοχάρης διακρίθηκε για δεύτερο συνεχόμενο ματς και μάλιστα σε θέση δεξιού μπακ, που δεν είναι η φυσική του. Ο μικρός πήρε πολλά μπράβο για την παρουσία του στο ντέρμπι, με αποκορύφωμα τη φάση του 81’, όταν έκοψε τον Λοβέρα με φανταστικό τάκλιν προτού πατήσει περιοχή.

Σε συνδυασμό με ακόμα μια καταπληκτική εμφάνιση του Χατζηθεοδωρίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, δεν είναι υπερβολή να πούμε πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού αρχίζουν ήδη να… ξεχνούν το δίδυμο Γιόχανσον-Ινσούα και αισιοδοξούν για το μέλλον.

Όσο για τον έτερο πιτσιρικά της παρέας, τον Αλεξανδρόπουλο, απέσπασε τα εύσημα για το πάθος και τη διάθεση που έδειξε. Ο μικρός πίεσε ασταμάτητα τους αμυντικούς του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος και προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία των Πειραιωτών, κλέβοντας σε ορισμένες περιπτώσεις την μπάλα.

Ειδική μνεία αξίζει να γίνει, αλλά για τους λάθος λόγους, σε έναν πιο «παλιό». Αναφερόμαστε στον Φεντερίκο Μακέντα, που δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά και μάλιστα σπατάλησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού να σκοράρει. Στο 11ο λεπτό ο Ιταλός όχι μόνο δεν σκόραρε σε τετ α τετ με τον Σα, αλλά επέλεξε να σουτάρει αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Μπουζούκη, που θα… έμπαινε με την μπάλα στα δίχτυα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητος Ρόκα! Φέρνει πρώην μπακ της Λίβερπουλ - Αυτός ο ΠΑΟ θα χτυπήσει πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags