Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Διαλύεται" η κορυφαία γραμμή - 4/5 αποχωρήσεις - Θα είναι... έγκλημα!
| 2020-07-06 11:23:00

Σενάριο-βόμβα στον Ολυμπιακό! "Διαλύεται" η καλύτερη γραμμή - 4/5 αποχωρήσεις - Θα είναι... έγκλημα

του Παναγιώτη Νικολάου
Σενάριο-βόμβα στον Ολυμπιακό! "Διαλύεται" η καλύτερη γραμμή - 4/5 αποχωρήσεις - Θα είναι... έγκλημα

Ολυμπιακός: Το ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι στη βιτρίνα, γνωστό. Το ότι μπορεί να αποχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι, γεμίζοντας μεν τα ταμεία, αλλά αφήνοντας κενά, το τίμημα και το κόστος μιας εξαιρετικής σεζόν των "ερυθρόλευκων" που έστρεψε πολλά βλέμματα ευρωπαϊκών συλλόγων στους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας.

Θυμηθείτε λίγους μήνες πριν, όταν ο Oλυμπιακός εξασφάλισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τον Πέδρο Μαρτίνς, ανακουφισμένο πρακτικά, να αποκαλύπτει τις παρά πολλές (όπως είχε πει) προτάσεις που δέχτηκε ο σύλλογος για αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές. Και, να υπενθυμίσουμε, πως το περασμένο καλοκαίρι δεν έφυγε κανείς, παρά μόνο τον περασμένο Ιανουάριο ο Ποντένσε.

Κάτι που δεν φαίνεται να μπορεί να διατηρηθεί αυτό το καλοκαίρι. Αυτό που δεν έχει γίνει αντιληπτό είναι πως το βασικό κομμάτι από το οποίο ο Ολυμπιακός άντλησε τη βελτίωσή του, η ανασταλτική του λειτουργία δηλαδή, κινδυνεύει σοβαρά.

Τόσο που δεν αποκλείεται -βάσει και μόνο της σεναριολογίας που υπάρχει, αλλά και των πιθανοτήτων για να έρθουν προτάσεις και να προκύψουν πωλήσεις- ακόμη και τα 4/5 της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού να αποχωρήσουν!

Δεδομένο και σοβαρό το ενδιαφέρον για τον Σα, "φευγάτος" ο Ομάρ (παρότι ο ίδιος χτες δεν είπε τίποτα αναφορικά με τη φημολογία για αποχώρησή του), σταθερά σε περίοπτη θέση της "βιτρίνας" του Ολυμπιακού ο Τσιμίκας, δεν λείπει το ενδιαφέρον και για τους τρεις στόπερ των "ερυθρόλευκων", προφανώς το ζητούμενο -όπως έχουμε τονίσει στον "σκύλο"- είναι να παραχωρηθεί ένας εκ των Σεμέδο, Σισέ (όχι ο Μπα).

Και προσοχή, μιλάμε για σενάρια και ενδιαφέρον ομάδων που είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτά, γι’ αυτό και άλλωστε και στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται σχετικά για οποιαδήποτε πώληση και επόμενη αντικατάσταση.

Το θέμα είναι μέχρι πόσους θα δεχτούν οι "ερυθρόλευκοι" να αποχωρήσουν, αφού είναι προφανώς πολύ μεγάλο ζήτημα να χρειαστεί να αντικαταστήσουν τα υλικά -όσα περισσότερα τόσο "χειρότερο"- που συνέθεσαν πιθανώς την καλύτερη αμυντική γραμμή της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού! Έκλεισε δεξί μπακ - Καψούρα του Μαρτίνς - Είναι ο αντι-Ομάρ;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags