Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρομερός Δώνης! Δύο "μεταγραφές" στόπερ και μέσου
| 2020-07-07 12:21:00

Απίστευτος Δώνης! Δύο "μεταγραφές" στον ΠΑΟ - Στόπερ και μέσος - Τρελό "δώρο" στον Πογιάτος!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτος Δώνης! Δύο "μεταγραφές" στον ΠΑΟ - Στόπερ και μέσος - Τρελό "δώρο" στον Πογιάτος!

Παναθηναϊκός: Για την... αποκάλυψη του Ανουάρ μετά την προχθεσινή καταπληκτική του εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπενθυμίσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας στο sportdog τι ισχυριζόμαστε από την πρώτη στιγμή που ο Μαροκινός πάτησε το πόδι του στην Αθήνα: πως δηλαδή ο Τσάβι Ρόκα θα προσπαθούσε, έτσι κι αλλιώς, να παρατείνει τον δανεισμό του. Και το κάνει, καιρό τώρα.

Δεν είναι όμως μόνο ο Μαροκινός το κέρδος του Παναθηναϊκού στα play off. Ούτε φυσικά οι πιτσιρικάδες που τελευταία παίρνουν χρόνο συμμετοχή από τον Δώνη. Αναμφίβολα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν, είναι όμως πολύ μικρό το δείγμα για να αλλάξει, μονομιάς, το στάτους τους. Δεν θα γίνει, για παράδειγμα, Νο2 ο Χριστογεώργος επειδή έπαιξε σε ένα παιχνίδι κόντρα στον ανύπαρκτο επιθετικά και αποψιλωμένο Αρη. Ούτε οι Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, θα λογίζονται ως μέλη rotation επειδή παίρνουν στα δύο τελευταία παιχνίδια μερικές ολιγόλεπτες συμμετοχές.

Εδώ καλά καλά ο πιο έτοιμος από όλους, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Γιώργου Δώνη, όχι τώρα, αλλά προ μηνών, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, μόλις προχθές πήρε την πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα.

Ποια λοιπόν μπορεί να λογίζονται ως κέρδη; Σίγουρα η εικόνα του Βαγγέλη Θεοχάρη. Από τα... άγραφα, έτοιμος να φύγει από τον Παναθηναϊκό από την 30η κιόλας Ιουνίου, ακριβώς λόγω των μαζικών αποχωρήσεων συμφώνησε να παραμείνει στο ρόστερ για να βγει η σεζόν και πλέον, παίζοντας τα πρώτα του επαγγελματικά παιχνίδια κόντρα σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά Σεμέδο και Βαλμπουενά, δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στη θέση του δεξιού μπακ, που τη δεδομένη στιγμή οι "πράσινοι" είναι τελείως άδειοι. Δεν αποκλείεται λοιπόν από εκεί που ήταν με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας, ο 22χρονος μπακ να βρεθεί με νέο συμβόλαιο.

Δεύτερο κέρδος; Ο Κολοβέτσιος. Ακούγεται... κάπως να χαρακτηρίζεται κέρδος ένας από τους αρχηγούς των "πράσινων", η πραγματικότητα όμως είναι ξεκάθαρη για τον "Κόλο", ο οποίος όχι μόνο έχασε τη θέση του φέτος από τη βασική ενδεκάδα, αλλά είδε να προστίθεται ανταγωνισμός με τη συμφωνία με τον Φραν Βέλεθ, κάτι που τον έφερε -ξεκάθαρα- τέταρτο στην ιεραρχία των στόπερ και σίγουρα, με την επιστροφή του Μαυρομάτη από τον δανεισμό του στη Σοντέρισκε, κανείς από τον σύλλογο δεν έκρυβε την επιθυμία του να αποχωρήσει, αν είναι δυνατόν, προκειμένου να εξοικονομηθεί και το συμβόλαιό του (220.00 ευρώ ετησίως).

Οι εμφανίσεις του όμως στα play off, όπου επέστρεψε στην ενδεκάδα ύστερα από τον τραυματισμό του Πούγγουρα δείχνουν πως η παρουσία του είναι... πολυτέλεια. Αποδεικνύει πως αποτελεί μια εξαιρετικά αξιόπιστη λύση και ακόμη και αν παραμείνει στο ρόστερ με ρόλο συμπληρωματικό, δείχνει πως μπορεί να προσδώσει σιγουριά. Και ακόμη και με τα νέα μισθολογικά δεδομένα που διαμορφώνονται στον Παναθηναϊκό, οι απολαβές του -ακόμη και αν λογίζεται ως εναλλακτική λύση- δεν είναι τόσο πια απαγορευτικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερός Ραπτόπουλος: Απογοήτευση με Λιβάγια - Γιατί κράζετε τον Κομίνη; - Τους διέλυσε ο Δώνης (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags