Facebook Pixel "Φωτιά" ξαφνικά στην ΑΕΚ! Στα... κάγκελα το μεγαλύτερο όνομα - Τι κάνει ο Ίβιτς - Θα τρελαθεί ο Καρέρα
| 2020-07-07 18:00:00

"Φωτιά" ξαφνικά στην ΑΕΚ! Στα... κάγκελα μεγάλο όνομα - Τι κάνει ο Ίβιτς - Θα τρελαθεί ο Καρέρα

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Φωτιά" ξαφνικά στην ΑΕΚ! Στα... κάγκελα μεγάλο όνομα - Τι κάνει ο Ίβιτς - Θα τρελαθεί ο Καρέρα

Το θέμα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, το sportdog το έχει αναδείξει εγκυρότερα και εγκαιρότερα από κάθε άλλο μέσο. Αναφέραμε την απογοήτευση του Ουκρανού όταν πληροφορήθηκε από δημοσιεύματα πως δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ΑΕΚ, χωρίς καν να έχει κάνει ραντεβού με τους αρμόδιους της Ένωσης. 

Καταγράψαμε τη διαφοροποίηση των δεδομένων μετά το φιάσκο με την επιστροφή Βράνιες στην Άντερλεχτ και την αναγκαστική στροφή των "κιτρινόμαυρων" στον πολύπειρο Ουκρανό προκειμένου τουλάχιστον να μην  ξεμείνει η ομάδα από κεντρικούς αμυντικούς τον Ιούλιο. Και πως παρά την απογοήτευσή του, αλλά και παρότι δεν έγινε καμία κουβέντα για την περαιτέρω επέκταση του συμβολαίου του, ο "Τσίγκρι" δέχτηκε -χωρίς ιδιαίτερη σκέψη- να παραμείνει στην ΑΕΚ, ολοκληρώνοντας τα play off και φυσικά συμμετέχοντας στον τελικό του Κυπέλλου.

Αναδείξαμε επίσης την καταλυτική του παρουσία στα play off τόσο που ο ίδιος ο Μάσιμο Καρέρα είναι αυτός πλέον που πρακτικά, με το να τον χρησιμοποιεί συνεχώς, αγνοώντας τους προβληματισμούς που υπήρχαν και υπάρχουν αναφορικά με την ευπάθεια του και την αδυναμία του να βγάλει συνεχόμενα παιχνίδια λόγω του επιβαρυμένου κορμιού του, "φωτογραφίζει" την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Σημερινό δημοσίευμα θέλει τον Ιταλό να κάνει "ψηστήρι" στον Τσιγκρίνσκι προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει. Το θέμα όμως δεν είναι ο Ουκρανός. Το θέμα είναι η στάση των ανθρώπων της Ενωσης, που ακόμη -και ενώ υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη (και όχι μόνο σύμφωνη, αλλά θερμότατη) γνώμη τόσο του Καρέρα όσο και του ίδιου του Ιβιτς, ο οποίος εκτιμάει πως η παραμονή του 34χρονου στόπερ θα είναι πολύ χρήσιμη για τη διαμόρφωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν, εκτιμώντας την εμπειρία και την πολυεπίπεδη βοήθεια του Ουκρανού σε γήπεδο και αποδυτήρια- δεν έχει γίνει καμία επαφή, ούτε καν νύξη για επέκταση συμβολαίου προς την πλευρά του Τσιγκρίνσκι, ο οποίος εξακολουθεί να πληροφορείται τα του μέλλοντός του και ό,τι αφορά τις προθέσεις της επίσημης ΑΕΚ από δημοσιεύματα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Ίβιτς! Με αυτόν τον εξτρέμ απογειώνει την ΑΕΚ - Πάει για κόλπο γκρόσο - Ποιος Βέρντε ρε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags