Facebook Pixel ΑΕΚ - Μάσιμο Καρέρα: Ποια Σπάρτακ τώρα; Εκεί πάει ο Καρέρα και "σοκάρει" την Ένωση
| 2020-07-08 17:28:00

Ποια Σπάρτακ τώρα; Εκεί πάει ο Καρέρα και "σοκάρει" την ΑΕΚ - Αναπόφευκτη εξέλιξη...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποια Σπάρτακ τώρα; Εκεί πάει ο Καρέρα και "σοκάρει" την ΑΕΚ - Αναπόφευκτη εξέλιξη...

ΑΕΚ - Μάσιμο Καρέρα: Εκ του μη όντος το θέμα που δημιουργήθηκε χτες στη Ρωσία και ήθελε την Σπάρτακ Μόσχας να εξετάζει την περίπτωση επιστροφής του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της. Η αντίδραση άλλωστε του Ιταλού τεχνικού μόλις πληροφορήθηκε τα γραφόμενα, μιλώντας στην τηλεοπτική κάμερα για το αποψινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ήταν ενδεικτική. Γέλιο αυθόρμητο και μια λέξη: «φαντασιώσεις».

Άκυρος συναγερμός λοιπόν, χωρίς – κακά τα ψέματα – να ανησυχήσουν και τόσο στην Ένωση. Και πλέον, εφόσον δεν υπάρχει κανένας «κίνδυνος» έχει το ενδιαφέρον του να δούμε πως δημιουργήθηκε αυτό το θέμα. Χτες λοιπόν, η Σπαρτάκ απέλυσε τον CEO του συλλόγου, τον Ρωσό-γερμανό, Τόμας Τσορν, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο – έναν χρόνο μετά την πρόσληψη του – για την κακή φετινή σεζόν των Μοσχοβιτών.

Ο τεχνικός, Ντομένικο Τεντέσκο, επιλογή του Τσορν (πήγαν μαζί στον Σπαρτάκ), ακόμη δεν έχει απολυθεί, αλλά θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, με την Σπαρτάκ να μην κυνηγάει μεν τίποτα στο πρωτάθλημα, αλλά να διεκδικεί το Κύπελλο, όπου και αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ζενίτ στα ημιτελικά.

Προφανώς, η φημολογία ήταν και παραμένει έντονη για το ποιοι θα αντικαταστήσουν τις δύο – ως τώρα – κεφαλές του αγωνιστικού τμήματος της Σπαρτάκ. Ένα από τα ρωσικά sites λοιπόν, το sport24.ru δημοσίευσε πως ο Καρέρα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Σπαρτάκ αν του γίνει η κατάλληλη πρόταση. Πριν καν έρθουν απαντήσεις από την πλευρά του συλλόγου ή του ίδιου του Καρέρα, την σκυτάλη πήρε ένα άλλο ρωσικό site, το sport-express, το οποίο μάλιστα θεωρείται ο επικοινωνιακός βραχίονας της Σπαρτάκ και με δικό του δημοσίευμα, ξεκαθάριζε – φιλοξενώντας μάλιστα ανώνυμες δηλώσεις αξιωματούχων του club – πως ο Καρέρα δεν πρόκειται να γυρίσει στην Σπαρτάκ όσο είναι ιδιοκτήτης του συλλόγου ο Λεονίντ Φέντουν, τονίζοντας πως δεν πρόκειται – για κανέναν λόγο – να κατατεθεί πρόταση στον Καρέρα.

Οι σχέσεις άλλωστε των δύο ανδρών, Φέντουν – Καρέρα, προφανώς δεν είναι οι καλύτερες δυνατές από τότε που έφυγε ο Ιταλός και αυτό, παρά τη λατρεία που του έχουν οι οπαδοί της Σπαρτάκ, έφτανε και περίσσευε για να τεθεί και στη Ρωσία stop στην σχετική φημολογία. Η «ζημιά» όμως και η, έστω πρόσκαιρη, αναστάτωση, είχε γίνει.

Και, για να τελειώνει με μια ακόμη πτυχή το συγκεκριμένο κομμάτι. Όταν και εφόσον φύγει ο Καρέρα από την ΑΕΚ, θέλει να το κάνει για μια ομάδα στην Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Ίβιτς! Με αυτόν τον εξτρέμ απογειώνει την ΑΕΚ - Πάει για κόλπο γκρόσο - Ποιος Βέρντε ρε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags