Facebook Pixel Νέος Τσιμίκας στον ΠΑΟ - Ο άρχοντας στα χαφ - Τεράστιος Δώνης - Δεν το πιστεύει ο Πογιάτος
| 2020-07-09 00:09:00

Νέος Τσιμίκας στον ΠΑΟ - Ο άρχοντας στα χαφ - Τεράστιος Δώνης - Δεν το πιστεύει ο Πογιάτος

του Νίκου Στεργίου
Νέος Τσιμίκας στον ΠΑΟ - Ο άρχοντας στα χαφ - Τεράστιος Δώνης - Δεν το πιστεύει ο Πογιάτος

Για ένα ακόμα παιχνίδι στα πλέι οφ ο αδιάφορος Παναθηναϊκός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έφυγε με τον βαθμό (0-0) από την έδρα του ΠΑΟΚ, που «καιγόταν» για τη νίκη στην μάχη που δίνει με την ΑΕΚ για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Ο Γιώργος Δώνης ξεκίνησε τον αγώνα με πολλές αλλαγές και αρκετούς πιτσιρικάδες, οι οποίοι άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά και έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά στο Τριφύλλι και γιατί όχι να αποτελέσουν το στήριγμα για την επόμενη σεζόν και την ομάδα του Ντάνι Πογιάτος.

Ειδική μνεία αξίζει να γίνει στους νεαρούς Βασίλη Ζαγαρίτη και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, οι οποίοι εξέπληξαν με την παρουσία τους στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο μεν πρώτος ήταν εξαιρετικός τόσο στα αμυντικά του καθήκοντα στο αριστερό άκρο της άμυνας, όσο και επιθετικά, έχοντας πολύ καλά και συχνά ανεβάσματα, αλλά και σωστές μεταβιβάσεις μέσα στην περιοχή.

Από την άλλη ο Αλεξανδρόπουλος πήρε θέση στα χαφ μαζί με τον Ανουάρ και ήταν… αρχοντικός. Ο μικρός δέσποζε στην «πράσινη» μεσαία γραμμή, διατηρώντας τον έλεγχο της μπάλας, μοιράζοντας σωστά το παιχνίδι και μαρκάροντας… παντού. Η πίεση που ασκούσε στους μέσους του ΠΑΟΚ ήταν εκπληκτική και ήταν ακόμα ένα στοιχείο που έκανε συνολικά τον Παναθηναϊκό να ξεχωρίσει στο εν λόγω ματς.

Ο Γιώργος Δώνης έχει καταφέρει να φτιάξει μια νεανική ομάδα, που τρέχει παντού, μαρκάρει παντού και ασκεί πίεση σε κάθε μήκος και πλάτος του γηπέδου και μάλιστα το κάνει σε μια εποχή, εν μέσω Ιουλίου, κι ενώ έχει προηγηθεί η μεγάλη αποχή από την αγωνιστική δράση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πρόκειται αναμφίβολα για παράσημο του Έλληνα τεχνικού, που παρότι γνωρίζει ότι θα αποχωρήσει, δουλεύει ακατάπαυστα για να βελτιώσει την ομάδα του, κάτι που φαίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και φυσικά ξέρει ότι θα αφήσει στην καλύτερη κατάσταση το ρόστερ του, εν όψει της νέας σεζόν όπου θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο «εκλεκτός» του Τσάβι Ρόκα, Ντάνι Πογιάτος.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τραβάνε τα μαλλιά τους" Ολυμπιακός και ΠΑΟ - Έχασαν top παικταρά - Toν... έκλεψε απίθανη ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags