Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Κόλαση" στα αποδυτήρια - Άγρια "πλακώματα" top παικτών
| 2020-07-09 17:58:00

"Κόλαση" στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ - Άγρια "πλακώματα" top παικτών - Απίστευτο τι έγινε με Φερέιρα

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Κόλαση" στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ - Άγρια "πλακώματα" top παικτών - Απίστευτο τι έγινε με Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Δεν είναι η πρώτη φορά στα play off (και νωρίτερα). Και έτσι όπως κυλάνε, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι η τελευταία. Τα νεύρα, η οργή και ο θυμός (και) χθες στην Τούμπα δεν περιορίστηκαν στα λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν από αγανακτισμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ έξω από το γήπεδο, στρεφόμενοι κατά προπονητή, παικτών (κυρίως), αλλά και της διοίκησης, κατηγορώντας άπαντες για την τραγική εικόνα των περυσινών πρωταθλητών τους τελευταίους μήνες (και φυσικά ειδικότερα μετά τη διακοπή όπου ο ένας μετά τον άλλον έχουν χαθεί όλοι οι στόχοι που κατά σειρά τέθηκαν).

Νεύρα και μάλιστα πολλά υπήρχαν και στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του παιχνιδιού. Δεν είναι η πρώτη φορά και αυτό είναι ακόμη μια ένδειξη πως έχει χαθεί τελείως ο έλεγχος. Δεν συνέβη καν στο τέλος των παιχνιδιών. Έχουν καταγραφεί επεισόδια μεταξύ παικτών, μεταξύ παικτών και Φερέιρα, πολύ έντονα σε ορισμένες περιπτώσεις επεισόδια ακόμη και στην ανάπαυλα των παιχνιδιών του ΠΑΟΚ, οπότε ξεσπάσματα και λογομαχίες μεταξύ πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών του  Δικέφαλου ύστερα από το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης, δεν πρέπει να προκαλούν εντύπωση.

Καλά καλά δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση ούτε το ότι ανοιχτά, οι περισσότεροι εξ αυτών, δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν την παντελή έλλειψη σεβασμού που έχουν προς τον προπονητή τους. Και δεν το κάνουν μόνο πίσω από κλειστές πόρτες, αλλά η τάση αυτή, ολοένα και… δημοσιοποιείται. Δεν ήταν λίγοι άλλωστε που παρατήρησαν το cooling break του δεύτερου μέρους στο χθεσινό ματς, με τον Φερέιρα, γονατισμένο στην άκρη του γηπέδου, να περιμένει για ώρα τους παίκτες του να μαζευτούν γύρω του. Και όταν ήρθαν, ήταν για ελάχιστα δευτερόλεπτα και σε -μάλλον επιδεικτική- απόσταση από εκεί που ήταν ο προπονητής τους... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έριξε τη βόμβα ο Μίνος! "Τελείωσε" ο Φερέιρα από τον ΠΑΟΚ - Ποιον προπονητή φέρνει ο Σαββίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags