Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χαμός στην Ιταλία για Καμαρά - "Ψίχουλα" η Ρόμα
| 2020-07-09 20:04:00

Χαμός στην Ιταλία για Καμαρά - "Ψίχουλα" η Ρόμα - Ποια δίνει +10 εκατ. - Τον... κόβει ο Κόντε!

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός στην Ιταλία για Καμαρά - "Ψίχουλα" η Ρόμα - Ποια δίνει +10 εκατ. - Τον... κόβει ο Κόντε!

Ολυμπιακός: Τη σκυτάλη των ελληνικών δημοσιευμάτων σχετικά με το ενδιαφέρον που έχει προκαλέσει ο Μαντί Καμαρά σε διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες φαίνεται πως παίρνουν τα τελευταία 24ώρα τα ιταλικά media. Αφού πρώτα χθες ανακαλύφθηκε… τουρνέ του μάνατζερ του Αφρικανού μέσου, Πιέρ Ισά σε Μιλάνο και Ρώμη, όπου είχε -όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα- ραντεβού με τους ιθύνοντες των Μίλαν και Ρόμα, ενώ παράλληλα καταγράφηκε και ενδιαφέρον της Φιορεντίνα, ακολούθησαν δημοσιεύματα που έφεραν τους "τζιαλορόσι" να ξεκινάνε τον χορό των προτάσεων καταθέτοντας την πρώτη για τον Καμαρά ύψους 8 εκατ. ευρώ.

Πολύ μακριά φυσικά απ’ οτιδήποτε θα "ανάγκαζε" τον Ολυμπιακό να κάτσει έστω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και επειδή ακριβώς λόγω της έντονης κινητικότητας που υπάρχει τις τελευταίες μέρες στη γειτονική χώρα ο "σκύλος" ψάχτηκε για το τι ισχύει για κάθε μία από τις ενδιαφερόμενες για τον Καμαρά. Εχουμε και λέμε λοιπόν.

Το ενδιαφέρον της Ρόμα όντως υφίσταται. Ο Καμαρά ταιριάζει στο αγωνιστικό μοτίβο του κόουτς Φονσέκα, το θέμα είναι πως αυτά τα 8 εκατ. ευρώ που φέρονται να πρόσφεραν οι πρωτευουσιάνοι δεν απέχουν και πολύ από το ταβάνι τους. Έχουν αρκετά οικονομικά ζητήματα και δύσκολα θα "ανοιχτούν" (περαιτέρω) στο μεταγραφικό παζάρι. Εχουν συνεπώς λιγοστές πιθανότητες να συγκινήσουν τον Ολυμπιακό.

Το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα σοβαρό. Το θέμα με τους "βιόλα" δεν είναι αν έχουν χρήματα, αλλά αν μπορούν και θέλουν να διαθέσουν. Και ειδικότερα για έναν παίκτη όπως ο Καμαρά. Τους λείπει σίγουρα στη μεσαία τους γραμμή, έχει περάσει όλα τα απαραίτητα επίπεδα του scouting, προς στιγμήν όμως δεν φαίνεται πως υπάρχει απόφαση να "ανέβουν" πάνω από τα 10-12 εκατ. ευρώ.

Στις δύο Μιλανέζες τώρα. Οι "ροσονέρι" ψάχνουν γενικά την αγορά για ευκαιρίες, αλλά ως τέτοια αντιμετωπίζουν τον Καμαρά, χωρίς να έχουν διάθεση να μπουν σε πλειοδοτικές διαδικασίες και μεγάλες προσφορές. Από την άλλη, η Ιντερ, θέλει ακριβώς έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Αφρικανού, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Πέπε Μαρότα λατρεύει να ανακαλύπτει "λαβράκια", όχι όμως και ο τεχνικός των "νερατζόυρι", Αντόνιο Κόντε, ο οποίος θέλει πιο έτοιμους παίκτες και πιο "σίγουρες" επιλογές προκειμένου να συνεχίσει να κυνηγάει τη Γιουβέντους για την κορυφή του καμπιονάτο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βρήκαν αντι-Τσιμίκα στο λιμάνι! Φέρνουν μπακ απ’ το εξωτερικό - Έγινε πρόταση - Τον ξέρεις;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags