Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιώργος Σαββίδης: Έκανε καυστικό σχόλιο αναφορικά με τη σημερινή δικαίωση του Δικεφάλου στο CAS!
| 2020-07-10 13:45:00

Απασφάλισαν στον ΠΑΟΚ! Κράξιμο Σαββίδη σε Ολυμπιακό - Μπαλτάκος: "Ιστορίες για μικρούς Ινδιάνους"

Sportdog Team
Απασφάλισαν στον ΠΑΟΚ! Κράξιμο Σαββίδη σε Ολυμπιακό - Μπαλτάκος: "Ιστορίες για μικρούς Ινδιάνους"

ΠΑΟΚ - Γιώργος Σαββίδης: Έκανε καυστικό σχόλιο αναφορικά με την σημερινή δικαίωση του Δικεφάλου στο CAS!

«Η μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΟΚ είναι η σημερινή απόφαση. Σημασία δεν έχουν οι τίτλοι, τα γκολ, οι νίκες... Σημασία έχει η αξιοπρέπεια και η τιμή, έννοιες αντίθετες με το κόκκινο σωματείο! Καλημέρα στον πιο περήφανο λαό του πλανήτη.

ΥΓ Όπως είπε και ο Ιβάν, “δεν θα πουλήσω ποτέ την τιμή μου ακόμη και για όλο το χρυσάφι του κόσμου», σχολίασε στην ανάρτησή του. 

Η σχετική δημοσίευση που έκανε:

Μπαλτάκος: "Ιστορίες για μικρούς Ινδιάνους όσα λέει ο Ολυμπιακός"!

Ο Τάκης Μπαλτάκος, σχολίασε την παραπάνω δικαίωση του Δικεφάλου, σημειώνοντας στο Metropolis πως:

"Πρόκειται για θρίαμβο, στην κυριολεξία! Από τον Δεκέμβριο το είπα σε όλους τους τόνους. Αυτά είναι ιστορίες για μικρούς Ινδιάνους που έλεγε ο Ολυμπιακός! Δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία. Ακόμα δεν έχω πλήρη ενημέρωση αλλά καταλαβαίνω ότι επιστρέφονται οι επτά βαθμοί και η υπόθεση επιστρέφει στην Επιτροπή Εφέσεων και θα πρέπει να μπει στην ουσία. Δεν μπορεί να πει τα ίδια με την άλλη φορά.

Δεν μπορεί να πει ότι δεσμεύεται από την ΕΕΑ. Οι παίκτες και ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι χαμένοι. Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ. Κρατάω μια επιφύλαξη για να διαβάσω το κείμενο. Δεν έχω προλάβει. Φέτος τελειώνει το θέμα και επιστρέφονται οι επτά βαθμοί.

Δεν νομίζω ότι η Επιτροπή μπορεί να συνεδριάσει και να δικάσει. Και εκεί και ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί. Κουράστηκα να το λέω και να που τώρα δικαιώνομαι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags