Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η πρώτη "μεταγραφή" στο λιμάνι! Κυνηγός - καψούρα του Μαρτίνς
| 2020-07-11 18:04:00

Η πρώτη "μεταγραφή" στο λιμάνι! Κυνηγός - καψούρα του Μαρτίνς - Θα κάνει "όργια" με Ελ Αραμπί

του Παναγιώτη Νικολάου
Η πρώτη "μεταγραφή" στο λιμάνι! Κυνηγός - καψούρα του Μαρτίνς - Θα κάνει "όργια" με Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Έχοντας μπει για τα καλά στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, τα σενάρια για τον Ολυμπιακό έχουν «φουντώσει». Η φετινή ομάδα που παρουσιάζει ο Πέδρο Μαρτίνς είναι εξαιρετικά δουλεμένη και βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους, με τον Πορτογάλο να επιθυμεί τη διατήρηση του βασικού κορμού σε συνδυασμό με λίγες ποιοτικές προσθήκες, ώστε να πετύχει ακόμα περισσότερα πράγματα τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, εκτός από τους παίκτες που θα έρθουν, ο Μαρτίνς λογίζει ως… μεταγραφή και την επιστροφή του Χιλάλ Σουντανί! Όπως και πέρυσι, ο Αλγερινός είναι αναγκασμένος να μπει στη νέα σεζόν με μειονέκτημα λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, από τον οποίο ακόμα δεν έχει επανέλθει.

Παρ’ όλα αυτά, ο Πορτογάλος θεωρεί πως ο Σουντανί θα μπορέσει να βρεθεί και πάλι στο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της φετινής χρονιάς. Ο διεθνής άσος άργησε να βρει ρυθμό, αλλά στη συνέχεια αποτέλεσε βασικό «όπλο» για τον Μαρτίνς στην επίθεση. Χαρακτηριστικό είναι πως παραμένει δεύτερος σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, πίσω μόνο από τον Ελ Αραμπί, παρά το γεγονός ότι έχει μπει «στα πιτς» εδώ και μήνες.

Η διαχείριση του Αλγερινού παίκτη θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή, με δεδομένο ότι έχει περάσει δύο σοβαρούς τραυματισμούς σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πολλοί θεωρούν πως ο Σουντανί δεν θα επιστρέψει στα ίδια επίπεδα, όμως ο Μαρτίνς έχει λόγους να αισιοδοξεί για την πλήρη επάνοδο του διεθνούς άσου, βλέποντας τη μεγάλη διάθεση που δείχνει να ξαναπαίξει και να κάνει τη διαφορά.

Παρά το γεγονός ότι τα ονόματα μεσοεπιθετικών κάνουν… παρέλαση στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ο Μαρτίνς δεν πρόκειται να «ξεγράψει» τον Σουντανί, ο οποίος τον έχει κερδίσει απόλυτα με την αγωνιστική ποιότητα και τη σκληρή δουλειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οριστικό: Αυτός "τελείωσε" από Ολυμπιακό - Τον έστειλε στο σπίτι του - Τραβάει τα μαλλιά του

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags