Facebook Pixel ΑΕΚ: Ποιος Λιβάγια; Άλλον πουλάει ο Τίγρης - Τους τρέλανε στα πλέι οφ
| 2020-07-11 20:04:00

Ποιος Λιβάγια; Άλλον πουλάει ο Τίγρης - Τους τρέλανε στα πλέι οφ - Πολύ χρήμα - Σαν Ολυμπιακός!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος Λιβάγια; Άλλον πουλάει ο Τίγρης - Τους τρέλανε στα πλέι οφ - Πολύ χρήμα - Σαν Ολυμπιακός!

ΑΕΚ: Ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει επανέλθει στις… υψηλές πτήσεις, καθώς ξανά βρήκε τη φόρμα του και οδηγεί την ΑΕΚ στα πλέι οφ με τα γκολ του.

Ο Πορτογάλος ήρθε στην Ένωση για να ανεβάσει εκ νέου τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό στερέωμα και τα καταφέρνει μια χαρά, έχοντας ήδη πετύχει 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία να κάνει ακόμα περισσότερο «κρότο» εάν σκοράρει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το θέμα είναι πως όσο ανεβαίνει αγωνιστικά ο Ολιβέιρα τόσο «φουντώνει» και το ενδιαφέρον γύρω από την περίπτωσή του στις ευρωπαϊκές αγορές.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Ιανουάριο είχε γίνει ντόρος για τον 28χρονο επιθετικό λόγω του… μπασίματος της Γουλβς για την απόκτησή του. Οι διοικούντες του αγγλικού συλλόγου ήρθαν στην Αθήνα για να κλείσουν τον παίκτη, ο οποίος έμεινε εν τέλει στην ΑΕΚ μετά από διαπραγματεύσεις-θρίλερ που κράτησαν μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Το γεγονός πως τότε δεν επετεύχθη συμφωνία, δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της Γουλβς παράτησαν την υπόθεση του Ολιβέιρα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι εξακολουθούν να τον τσεκάρουν και δεν αποκλείεται να επανέλθουν το καλοκαίρι.

Άλλωστε, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Πορτογάλου και τα γκολ του στα πλέι οφ είναι… βούτυρο στο ψωμί των εκπροσώπων του παίκτη, που βλέπουν ότι έχουν όλες τις προϋποθέσεις να τον διαφημίσουν στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρελή" εισήγηση Καρέρα! "Αυτόν τον Έλληνα θέλω" - Τον προορίζει για βασικό - Κάνει πλάκα έτσι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags