Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ούγκο Κάιπερς: Θα τον πουλήσει με 1,5 εκατ. στη Σταντάρ Λιέγης;
| 2020-07-12 10:05:00

Τρελό deal στο λιμάνι - Πουλάει παίκτη 1,5 μύριο και δεν έχει παίξει λεπτό - Μόνο ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό deal στο λιμάνι - Πουλάει παίκτη 1,5 μύριο και δεν έχει παίξει λεπτό - Μόνο ο Μαρινάκης!

Ολυμπιακός - Ούγκο Κάιπερς: Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σχεδιάζουν τη νέα σεζόν και τις μεταγραφές που θα γίνουν, καθώς ο στόχος του Πέδρο Μαρτίνς είναι η διατήρηση του βασικού κορμού σε συνδυασμό με ορισμένες ποιοτικές προσθήκες που θα βοηθήσουν τους Πειραιώτες να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι τη νέα σεζόν.

Βέβαια στο… πρόγραμμα είναι και η πιθανότητα πωλήσεων βασικών παικτών, καθώς δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που ανέβασαν φέτος κατακόρυφα τις μετοχές τους και βρίσκονται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ένας παίκτης, ο οποίος δεν φόρεσε καν την ερυθρόλευκη φανέλα τη φετινή σεζόν. Ο λόγος για τον Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος έπαιξε ως δανεικός στην Αζαξιό και τα πήγε περίφημα, καταγράφοντας πέντε γκολ και ισάριθμες ασίστ στο ενεργητικό του για λογαριασμό της γαλλικής ομάδας.

Δημοσιεύματα από το Βέλγιο κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης για το νεαρό επιθετικό. Μάλιστα, γράφτηκε πως η ομάδα του Βελγίου έκανε κρούση στους Πειραιώτες, οι οποίοι φέρονται να ζήτησαν 1.500.000 ευρώ για την παραχώρηση του Κάιπερς.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο 23χρονος στράικερ παραμένει στην Ελλάδα και προπονείται στου Ρέντη μαζί με τους υπόλοιπους δανεικούς του Ολυμπιακού. Φυσικά, βρίσκεται υπό την επίβλεψη του Πέδρο Μαρτίνς και των συνεργατών του, οι οποίοι θα αξιολογήσουν τον παίκτη για να κρίνουν εάν αξίζει μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός μπορεί να βγει κερδισμένος από την περίπτωση του Κάιπερς. Είτε θα τον αξιοποιήσει αγωνιστικά είτε θα τον πουλήσει. Ειδικά εάν τον παραχωρήσει με ένα ποσό κοντά στο 1.500.000 ευρώ, θα πρόκειται για εξαιρετικό deal, αφού μιλάμε για έναν παίκτη που ακόμα δεν έχει καταγράψει ούτε μια επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα της ομάδας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώληση-βόμβα στο λιμάνι! "Χρυσό" deal του Ζόρζε Μέντες - Πάνω από 10 εκατ. - Μεγάλο όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags