Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής
| 2020-07-12 14:30:00

"Αυτούς τους δύο τους θέλω" - Εισήγηση-έκπληξη Μαρτίνς σε Μαρινάκη - Υπογράφουν οι "παππούδες"!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Αυτούς τους δύο τους θέλω" - Εισήγηση-έκπληξη Μαρτίνς σε Μαρινάκη - Υπογράφουν οι "παππούδες"!

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, κάτι που έχει πράξει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα.

Το ίδιο έκανε και στο ματς της περασμένης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον Άρη, καθώς έδωσε φανέλα βασικού μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στον Βασίλη Τοροσίδη. Μάλιστα, ο έμπειρος δεξιός μπακ δικαίωσε τον προπονητή του. Είχε εξαιρετική απόδοση σε όλο το ματς, έβγαλε την ασίστ για το τρίτο γκολ και παραλίγο να σκοράρει με σουτάρα που σταμάτησε στο δοκάρι.

Ενδεικτική ήταν η δήλωση του Μαρτίνς στο τέλος του ματς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αποθεώνει τον «Τόρο», χαρακτηρίζοντάς τον ως παράδειγμα για όλους. Ειδική μνεία έκανε και στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ενώ τόνισε το πόσο πολύτιμοι είναι οι δύο παίκτες για τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου δεν ήταν διόλου τυχαίες, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που εξαίρει την προσφορά των δύο «παλιών» και τη συμβολή τους στη διατήρηση των ισορροπιών στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Ολυμπιακό, επισημαίνουν πως ο Μαρτίνς έχει ήδη ζητήσει την παραμονή των Τοροσίδη και Παπαδόπουλου στην ομάδα για τη νέα σεζόν!

Άλλωστε, εκτός από την τεράστια προσφορά τους στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, αμφότεροι έχουν δηλώσει παρόντες όταν οι Ερυθρόλευκοι τους χρειάστηκαν. Θυμηθείτε πόσες λύσεις έδωσε ο Αβραάμ ιδίως στις αρχές της φετινής σεζόν παίζοντας ακόμα και σε ευρωπαϊκά ματς και αναλογιστείτε σε πόσο καλή κατάσταση παρουσιάστηκε ο «Τόρο» κόντρα στον Άρη μετά από μήνες απραξίας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώληση-βόμβα στο λιμάνι! "Χρυσό" deal του Ζόρζε Μέντες - Πάνω από 10 εκατ. - Μεγάλο όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags