Facebook Pixel ΑΕΚ: Πανηγυρίζει ο Τίγρης μετά τον ΠΑΟ - "Υπέγραψαν" στο ΟΑΚΑ - Έρχονται εκατομμύρια - Διπλή βόμβα!
| 2020-07-12 21:55:00

Πανηγυρίζει ο Τίγρης μετά τον ΠΑΟ - "Υπέγραψαν" στο ΟΑΚΑ - Έρχονται εκατομμύρια - Διπλή βόμβα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πανηγυρίζει ο Τίγρης μετά τον ΠΑΟ - "Υπέγραψαν" στο ΟΑΚΑ - Έρχονται εκατομμύρια - Διπλή βόμβα!

ΑΕΚ: Ένα τεράστιο διπλό στη μάχη που δίνει για την δεύτερη θέση έκανε η ΑΕΚ, η οποία νίκησε τον αξιόμαχο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες, μπαίνοντας στην τελική ευθεία των πλέι οφ.

Η Ένωση ήταν άριστα στημένη για ακόμα ένα ματς από τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος διαβάζοντας σωστά τον αντίπαλό αλλά και αντιλαμβανόμενος την κούραση που υπάρχει στο ρόστερ του, πήρε άλλη μία… επαγγελματική νίκη και παρέμεινε στο κόλπο για το Champions League.

Η Ένωση για ακόμα ένα παιχνίδι σε τρομερή κατάσταση τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος έχει πάρει τη φανέλα του βασικού επιθετικού σπίτι του και αποδεικνύει με κάθε εμφάνισή του, πως πρόκειται για έναν φορ κλάσης. Παρότι πριν μερικούς είχε αμφισβητηθεί εντόνως, ειδικά μετά την άφιξη του Σέρχιο Αραούχο (ο οποίος έχει παραγκωνισθεί τελευταία…), ο Πορτογάλος έχει το χάρισμα του γκολ και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Έχει φτάσει στα 16 γκολ, απομένουν τρία παιχνίδια ακόμα για το φινάλε της σεζόν και έχει μοναδική ευκαιρία στον τελικό Κυπέλλου να κλείσει τη σεζόν και με κούπα. Ο Ολιβέιρα έχει βρει τους ρυθμούς και σίγουρα οι τελευταίες εμφανίσεις του, θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για το καλοκαίρι. Θυμίζουμε ότι τον Γενάρη έφτασε μία ανάσα από τη μεταγραφή του στη Γουλβς, όμως το θέμα κόλλησε στο οικονομικό, αφού δεν έγινε δεκτή η πρόταση των 4.5 εκατ. Ευρώ από τους «λύκους». Πλέον, με τη σημερινή του εικόνα, η ΑΕΚ έχει μοναδική ευκαιρία να τον πουλήσει να σπάσει… ρεκόρ!

Στη βιτρίνα δεν βρίσκεται όμως μόνο ο έμπειρος φορ, καθώς προς πώληση από την Ένωση βρίσκεται και ο Βασίλης Μπάρκας. Ο έμπειρος πορτιέρε που… ψάχνεται εδώ και δύο χρόνια για μεταγραφή στο εξωτερικό, κάνει καλές εμφανίσεις στα πλέι οφ και δικαίως το όνομά του βρίσκεται στην λίστα συλλόγων του εξωτερικού. Κόντρα στον Παναθηναϊκό μπορεί να δέχθηκε ένα γκολ, όμως έσωσε δύο μοναδικά τετ α τετ και έδωσε για ακόμα μία φορά… απαντήσεις.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει και αυτός την ευκαιρία, εάν συνεχίσει έτσι στα τρία τελευταία πολύ σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς, να κάνει τη μεγάλη μεταγραφή που επιθυμεί πολύ και παράλληλα να φέρει και αυτός χρήματα στα ταμεία. Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ για τον Μπάρκα έχει πει «όχι» σε 5.5 εκατομμύρια ευρώ και έχει θέση ως τιμή εκκίνησης τα 10!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελή" εισήγηση Καρέρα! "Αυτόν τον Έλληνα θέλω" - Τον προορίζει για βασικό - Κάνει πλάκα έτσι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags