Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ποιους "κάρφωσε" ο Αγγελίνας - "Εξέθεσαν" Σερπέζη - Απίστευτο με Μπεκ
| 2020-07-13 13:17:00

Ποιους "κάρφωσε" ο Αγγελίνας - "Εξέθεσαν" Σερπέζη - Απίστευτο με Μπεκ - "Χουνέρι" σε Πογιάτος;

του Νίκου Στεργίου
Ποιους "κάρφωσε" ο Αγγελίνας - "Εξέθεσαν" Σερπέζη - Απίστευτο με Μπεκ - "Χουνέρι" σε Πογιάτος;

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Για παιχνίδι μάθημα σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκανε λόγο στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι με την AΕΚ ο βοηθός του Γιώργου Δώνη, Μάκης Αγγελίνας. Δεν ρωτήθηκε τι είδους μάθημα, ποιοι ποδοσφαιριστές των "πράσινων" το πήραν, ούτε και σε τι επίπεδο.

Οι αλλαγές του Δώνη στην ανάπαυλα, με την αντικατάσταση των Αλεξανδρόπουλου, Καμπετσή ίσως να δίνουν μια πρώτη απάντηση, παρότι είναι αλήθεια πως οι αντικαταστάτες τους (Σερπέζης και Περέα) δεν δικαίωσαν στο παραμικρό την επιλογή του "τρένου".

Άλλες όμως, κακά τα ψέματα, ο Ελληνας τεχνικός δεν έχει. Με όσους παίκτες έχει απομείνει, με αυτούς είναι υποχρεωμένος να "αντέξει" στην τελευταία εβδομάδα και στα δύο τελευταία ματς των play off, προσπαθώντας προφανώς να διαχειριστεί και την κούραση που προστίθεται σε όσους παίζουν συνέχεια.

Το αν επηρέασε βέβαια τον Καμπετσή, ο οποίος στα play off έχει διαδοχικά πάρει 18, 5, 8, 82, 34, 64 και 45 λεπτά συμμετοχής και όχι -για παράδειγμα- τον Μακέντα, ο οποίος το λιγότερο που έχει αγωνιστεί είναι 75 λεπτά και χθες κλήθηκε να υπηρετήσει και ρόλο μάλλον αδόκιμο για τον ίδιο (ακραίου επιθετικού) είναι κάτι που προφανώς το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού γνωρίζει σαφώς καλύτερα.

Όπως φυσικά να μπει στη θέση του αμυντικού χαφ Αλεξανδρόπουλου ο Σερπέζης, ο οποίος μόνο ανασταλτικός χαφ δεν είναι και παρά την αλλαγή διάταξης, με την προώθηση του Κουρμπέλη στο κέντρο στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε να παίζει στο πλευρό του αρχηγού του Παναθηναϊκού στο κέντρο, χωρίς να είναι αυτός ο ρόλος και η θέση του (και φάνηκε από τις κινήσεις και το αναμενόμενο σε κάθε περίπτωση "ψάρωμά" του).

Διαφορετικά όμως δεν γίνεται, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα στον Παναθηναϊκό, για να βγει η σεζόν, θα βγει από τον κάθε ένα... ξύγγι. Μέχρι και ο Μπεκ θα παίξει -όπως χθες- δεξιός μπακ. Και προφανώς, από τον Δανό δεν περιμένει κανείς να δει και να κρατήσει πράγματα. Το ερώτημα είναι αν οι επιπλέον πιτσιρικάδες που παίρνουν χρόνο συμμετοχής υπό τέτοιες συνθήκες μπορούν να προσφέρουν επαρκές αγωνιστικό δείγμα για να κριθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άναψε "φωτιές" ο Γιαννακόπουλος μετά το πρωτάθλημα στο βόλεϊ - Δείτε τι ανέβασε στο Instagram (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags