Facebook Pixel Άρης - Ζουλιέν Κουέστα: Ενδιαφέρον από Ελλάδα - Πόσα του δίνει ο Καρυπίδης
| 2020-07-14 11:01:00

Xαμός για παικταρά του Άρη - Ντου από Superleague - "Κλοπή" με 180.000 - Τρελαμένος ο Καρυπίδης

του Λάζαρου Γεωργίδη
Xαμός για παικταρά του Άρη - Ντου από Superleague - "Κλοπή" με 180.000 - Τρελαμένος ο Καρυπίδης

Άρης - Ζουλιέν Κουέστα: Αδιαμφισβήτητα είναι ο τερματοφύλακας των play off. Μακράν του δεύτερου ο κορυφαίος στην Ελλάδα μετά τη διακοπή.

Ο καλύτερος τρόπος για να "προμοτάρει" τον εαυτό του ένας ποδοσφαιριστής τις δυνατότητές του, πόσο μάλλον όταν αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί. Και, ακόμη περισσότερο, όταν ο Ζoυλιέν Κουέστα είναι αν όχι ο πλέον χαμηλόμισθος, σίγουρα μεταξύ των πλέον χαμηλόμισθων στα αποδυτήρια του Άρη.

Το sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο Ισπανός γκολκίπερ συζητιέται αρκετά. Και μεταξύ ομάδων της Super League, αλλά και μεταξύ ομάδων του εξωτερικού με... δεσμούς με την Ελλάδα. Προς στιγμήν πάντως, πρόταση που να... καθορίζει την επαγγελματική του πορεία, ο Κουέστα δεν έχει. Και αυτό συμπεριλαμβάνει και τον Άρη.

Η διαφορά των δύο πλευρών στις συζητήσεις καταγράφεται σε σημερινά δημοσιεύματα, χωρίς πάντως να… προσδιορίζεται. Ας τη συγκεκριμενοποιήσουμε λοιπόν.

Ο Άρης προσφέρει (στη δεύτερη πρόταση που έκανε στον Κουέστα λίγο μετά το τέλος της καραντίνας) 130.000 ευρώ. Πρόταση που έχει απορριφθεί από την πλευρά του Ισπανού, ο οποίος εξ αρχής αξίωνε 180.000 ευρώ (περίπου δηλαδή κάτι παραπάνω από τα διπλά των τρεχουσών απολαβών του).

Οι εμφανίσεις του όμως στη διάρκεια των play off αφενός ανέβασαν (ξεκάθαρα) το κασέ του 29χρονου τερματοφύλακα και αφετέρου και τη διάθεση και της διοίκησης του Άρη να βελτιώσει την πρότασή της.

Δεδομένη πλέον η πρόθεση του Καρυπίδη να κρατήσει τον Κουέστα στο ρόστερ των "κίτρινων", δεδομένη η πρόθεση του να καταθέσει καλύτερη πρόταση πλησιάζοντας στα "θέλω" του Ισπανού, άγνωστο αν αυτή, τελικά πλέον, θα είναι αρκετή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags