Facebook Pixel Superleague: Νέα εποχή στην ελληνική διαιτησία – Δύο κορυφαία ονόματα για την ΚΕΔ – Αποφασίζουν οι Big-4!
| 2020-07-14 16:39:00

Νέα εποχή στην ελληνική διαιτησία – Δύο κορυφαία ονόματα για την ΚΕΔ – Αποφασίζουν οι Big-4!

Sportdog Team
Νέα εποχή στην ελληνική διαιτησία – Δύο κορυφαία ονόματα για την ΚΕΔ – Αποφασίζουν οι Big-4!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα στην ελληνική διαιτησία, καθώς έγιναν γνωστοί οι δύο υποψήφιοι που πρότεινε στους εκπροσώπους του "Big-4" η UEFA ως υποψήφιους διαδόχους του Μέλο Περέιρα στη θέση του προέδρου της ΚΕΔ

Πρόκειται για τον διάσημο παλαίμαχο Άγγλο διαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τον Σουηδό Πέτερ Φιόρντφελντ. Οι δύο υποψήφιοι θα περάσουν και από συνέντευξη μέσω τηλεδιάσκεψης και εν συνεχεία ο λόγος θα περάσει στους εκπροσώπους των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού που θα ψηφίσουν σε μυστική ψηφοφορία την Παρασκευή για το ποιος θα είναι τελικά ο διάδοχος του Πορτογάλου.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, είναι μόλις 45 ετών και αποσύρθηκε από τη διαιτησία το 2017 έχοντας μία τεράστια καριέρα στην Premier League για 13 χρόνια και σφυρίζοντας σε περισσότερα από 250 ματς, ενώ είχε οριστεί σε Mundial, Euro και στον τελικό του Champions League το 2016 ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τη σεζόν 2018-2019 ήταν ο επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας στη Σαουδική Αραβία, ενώ πέρυσι σφύριξε στην Κίνα.

 Ο 57χρονος Σουηδός Peter Fröjdfeldt ήταν διαιτητής στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας για 12 χρόνια και διεθνής ρέφερι για 7 χρόνια (2001-2008), έχοντας διευθύνει περισσότερα από 35 ματς ευρωπαϊκών διοργανώσεων και περισσότερα από 15 παιχνίδια σε Mundial και Euro. Aπό το 2011 έως και το 2019 ήταν ο Νο 1 καθηγητής των Σουηδών διαιτητών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags