Facebook Pixel Άρης: Φετφατζίδης... τέλος! Το "αποκάλυψε" ο ίδιος - Σώζει τον Άρη - Με πόσα πωλείται - Εκεί πηγαίνει
| 2020-07-14 19:55:00

Φετφατζίδης... τέλος! Το "αποκάλυψε" ο ίδιος - Σώζει τον Άρη - Με πόσα πωλείται - Εκεί πηγαίνει

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φετφατζίδης... τέλος! Το "αποκάλυψε" ο ίδιος - Σώζει τον Άρη - Με πόσα πωλείται - Εκεί πηγαίνει

Άρης: Η περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη και του τρόπου που εξελίχτηκε η όλη υπόθεση της μεταγραφής του στην Αλ Αϊν το περασμένο δεκαήμερο είναι ενδεικτικό του πως τίποτα στο μεταγραφικό παζάρι δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Σε άλλα συμφώνησε ο Αρης για να παραχωρήσει τον «Φέτφα», άλλα άκουσε ο ίδιος ο διεθνής ποδοσφαιριστής από τους ανθρώπους (γηγενείς…) του σαουδαραβικού συλλόγου, άλλα τελικά κλήθηκαν να υπογράψουν και οι δυο πλευρές προκειμένου να επικυρώσουν το deal, κάτι που τελικά δεν έγινε με αποτέλεσμα να υπάρξει το «ναυάγιο» της μεταγραφής.

Μεταγραφή που ήταν… προϋπολογισμένη από τον Θοδωρή Καρυπίδη προκειμένου να «κεφαλοποιηθεί» και έτσι, να χρηματοδοτήσει τις διαπραγματεύσεις για την άρση του ban από την ΦΙΦΑ και παράλληλα να άνοιγε τον δρόμο για την πλήρη εξομάλυνση των (πολλών) εκκρεμοτήτων που έχει και αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Το «ναυάγιο» είναι προφανές ότι πήγε τη συγκεκριμένη διοικητική προσπάθεια πίσω. Και χρονικά και οικονομικά. Φυσικά, δεν αναιρείται η πρόθεση του συλλόγου να προχωρήσει στην πώληση του Φετφατζίδη.

Ο ίδιος ο «Φέτφα», μιλώντας στην κάμερα μετά τη σαββατιάτικη νίκη του Αρη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ήταν σαφής – έστω και κατά… λάθος (γλώσσα λανθάνουσα…) – ουσιαστικά κάνοντας έναν απολογισμό της φετινής του, εξαιρετικής καθ’ όλα, παρουσίας του στο «Βικελίδης». Και ο ίδιος δεν βλέπει τον εαυτό του να παραμένει στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν, συναινώντας στη διοικητική πρόθεση για επιμονή στην προοπτική της πώλησης του Φετφατζίδη.

Τώρα για που, είναι ένα καλό ερώτημα. Ο Αρης διατυμπανίζει πως θέλει το ποσό που πάνω κάτω προσφέρθηκε (αρχικά) από την Αλ Αϊν, δηλαδή περίπου 1,8 εκατ. ευρώ. Ποσό που κακά τα ψέματα τη δεδομένη στιγμή μόνο από την αραβική χερσόνησο μπορεί να βρεθεί, ειδικά αν συνδυαστεί και με τις (αυξημένες) απαιτήσεις του ίδιου του Φετφατζίδη. Το θέμα είναι πως μετά το «ναυάγιο» με την Αλ Αϊν, ποια ομάδα θα μπορέσει να εμφανιστεί από την ευρύτερη περιοχή και να πείσει για τις προθέσεις της να ικανοποιήσει ομάδα και παίκτη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει ο τόπος" για Κάναντι – Επιστρέφει στην Ελλάδα – Συμφωνία με μεγάλη Σουπερλιγκάτη ΠΑΕ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags