Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Σπανού: "Θα εμείνω στην έκθεση μου για Ολυμπιακό – Ατρόμητο! Άλλαξαν οι καταθέσεις αλλά…"
| 2020-07-14 20:18:00

Σπανού: "Θα εμείνω στην έκθεση μου για Ολυμπιακό – Ατρόμητο! Άλλαξαν οι καταθέσεις αλλά…"

Sportdog Team
Σπανού: "Θα εμείνω στην έκθεση μου για Ολυμπιακό – Ατρόμητο! Άλλαξαν οι καταθέσεις αλλά…"

Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, όπου ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και άλλα 14 πρόσωπα δικάζονται σε πειθαρχικό επίπεδο για αλλοίωση αποτελεσμάτων.

Μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας, Παναγιώτα Σπανού, που έχει εισηγηθεί υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου και ισόβιο ή και πολυετή αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για τα πρόσωπα που εμπλέκονται.

Ειδικότερα τα ανέφερε η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ: «Θα εμείνω στην έκθεση μου και στο αποδεικτικό υλικό συνελέγη από την ποινική διαδικασία. Ο βαθμός απόδειξης που απαιτείται είναι η σφοδρή πιθανολόγηση.

Τα συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία θεωρήθηκαν επαρκή και από το δικαστικό τμήμα για να πάει η υπόθεση σε ανακριτική διαδικασία. Ορισμένοι ανασκεύασαν τις αρχικές τους καταθέσεις και άλλοι όχι...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags