Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες Καρέρα για την ήττα του Ολυμπιακού! Σύνθημα νίκης με ΠΑΟΚ
| 2020-07-14 23:07:00

Ατάκες Καρέρα για την ήττα του Ολυμπιακού! Σύνθημα νίκης με ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Ατάκες Καρέρα για την ήττα του Ολυμπιακού! Σύνθημα νίκης με ΠΑΟΚ

Για τον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ, τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τη «μάχη» για τη δεύτερη θέση μίλησε ο Μάσιμο Καρέρα.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν περίμενε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού απάντησε πως: «ήταν κάτι που μπορούσε να συμβεί. Ο ΠΑΟΚ και εμείς έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο», ενώ πρόσθεσε πως θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση μ’ αυτό της Τούμπας.

Χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ μια δυνατή και ποιοτική ομάδα που έχει αλλάξει την τακτική της στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο η ΑΕΚ θα πρέπει να κάνει το παιχνίδι της χωρίς φόβο και εστιάζοντας στις δικές της αρετές.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA και τον Γιώργο Βασιλείου ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας:

“Έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο ματς για να πάρουμε τη δεύτερη θέση”.

Αν περίμενε νίκη του ΠΑΟΚ στο Φάληρο: “Ήταν κάτι που μπορεί να συμβεί, ο Ολυμπιακός δεν έχει το κίνητρο που είχε ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός δεν είχε ένταση”.

Τι ΠΑΟΚ περιμένει αύριο; “Θα είναι δυνατός αντίπαλος, είναι ποιοτική ομάδα, θα δύσκολος αγώνας θα προσπαθήσουμε, πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε”.

Για το πως προετοιμάζει την ομάδα του αυτές τις ελάχιστες ημέρες: “Κάνουμε τα ελάχιστα απαραίτητα, στόχος είναι να επαναφέρουμε τη φυσική και ψυχολογική κατάσταση , λίγα τακτικά δουλεύουμε δεν θα προσπαθήσουμε καινούργια πράγματα”.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: “Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ αλλά πρέπει να κάνουμε το δικό μας αγώνα, χωρίς φόβο. Να σκεφτόμαστε τις δικές μας αρετές και να τις εκμεταλλευτούμε”.

Για το πως περιμένει τακτικά τον ΠΑΟΚ: “Έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού αλλά δεν έχω γυάλινη μπάλα για να βλέπω το μέλλον άρα δεν ξέρω πως θα είναι αύριο”.

Δείτε τις δηλώσεις εδώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags