Facebook Pixel Φορ της Superleague θέλει ο Ολυμπιακός, παίζει σε ομάδα πλέι οφ
| 2020-07-15 11:09:00

Έκπληξη: Φορ της Superleague θέλει ο Ολυμπιακός - Παίζει σε ομάδα πλέι οφ - Σφήνα σε Αραμπί-Χασάν

του Παναγιώτη Νικολάου
Έκπληξη: Φορ της Superleague θέλει ο Ολυμπιακός - Παίζει σε ομάδα πλέι οφ - Σφήνα σε Αραμπί-Χασάν

Μπορεί να μην είναι της παρούσης (αν και ποτέ δεν ξέρεις), αφού ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρες τις προτεραιότητές του για τη μεταγραφική του ενίσχυση και ειδικά ως προς τη γραμμή κρούσης, αυτές είναι η παραμονή του Ελ Αραμπί και η "μονιμοποίηση" (μέσω διαπραγμάτευσης του buy out των 2,5 εκατ. ευρώ από την Μπράγκα) του Χασάν.

Με αφορμή όμως την αποψινή αναμέτρηση των "ερυθρόλευκων" στο Ηράκλειο, ο "σκύλος" καταγράφει μια συμπάθεια των πρωταθλητών από τους Κρητικούς. Τιμωρημένος απόψε και δεν αγωνίζεται ο Ζοάο Φιγκεϊρέδο, αλλά ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός είναι αυτός που έχει "γυαλίσει" στον Ολυμπιακό.

Και ο Λισάνδρο Σεμέδο δεδομένα άρεσε στον Πέδρο Μαρτίνς και στους συνεργάτες του, όχι όμως έναντι του ποσού που κυκλοφορούσε πως απαιτούνταν για να τον αποκτήσει ο Oλυμπιακός, περίπου δηλαδή 2 εκατ. ευρώ. Πολλά χρήματα για έναν παίκτη που ναι μεν άρεσε, αλλά ο Πορτογάλος προπονητής θεωρούσε πως -στην καλύτερη- θα είχε ρόλο συμπληρωματικό στο rotation.

Για τον Φιγκεϊρέδο, ο Ολυμπιακός έχει "ξεψαχνίσει" αρκετά την περίπτωσή του. Γνωρίζει πως δεσμεύεται με συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια, γνωρίζει όμως πως υπάρχει και σχετικός όρος που επιτρέπει/διευκολύνει την απόκτησή του με ένα ποσό που σαφέστατα κρίνεται -τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον- εντός πλαισίου και σύμφυτο με την αξιολόγηση που έχουν οι "ερυθρόλευκοι" για τον Βραζιλιάνο.

Φυσικά, δεν πρόκειται για κάτι άμεσο. Είναι σαφές ότι προτεραιότητα δεν είναι η ενίσχυση στην επίθεση για τους πρωταθλητές. Σε σχέση όμως με τον Σακόρ για παράδειγμα, ο οποίος είχε αναφερθεί ως ένας ποδοσφαιριστής που άρεσε στον Ολυμπιακό, αυτός που πραγματικά έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων" σε σημείο που -εδώ και καιρό- να γίνει προεργασία είναι ο Φιγκεϊρέδο.

Πού και πότε μπορεί να οδηγήσει αυτό το ενδιαφέρον είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε για να το διαπιστώσουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκπληξη μεγατόνων στον Ολυμπιακό - Αυτόν θέλει ο Μαρτίνς για αντι-Ομάρ - Τα... σκάει ο Μαρινάκης

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags