Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έστειλε μήνυμα στον Μαρτίνς ο παικταράς στην Κρήτη - Βασικός αντί του Μασούρα με ΑΕΚ, Γουλβς!
| 2020-07-15 21:19:00

Έστειλε μήνυμα στον Μαρτίνς ο παικταράς στην Κρήτη - Βασικός αντί του Μασούρα με ΑΕΚ, Γουλβς!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Έστειλε μήνυμα στον Μαρτίνς ο παικταράς στην Κρήτη - Βασικός αντί του Μασούρα με ΑΕΚ, Γουλβς!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, πέρασε άνετα από το Ηράκλειο και με το 3-0 κόντρα στον ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες. Οι Πειραιώτες ήθελαν πάρα πολύ το τρίποντο για να αποκτήσουν ξανά ψυχολογία μετά το… σοκ από τον ΠΑΟΚ και τα «γκάζια» του Πέδρο Μαρτίνς στου Ρέντη.

Ο Πορτογάλος κόουτς πάντως προφύλαξε τη βασική του ενδεκάδα και κατέβασε μία ομάδα με πάρα πολλές αλλαγές, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και μετά ο τελικός του Κυπέλλου και το ευρωπαϊκό ματς με τη Γουλβς. Η… δεύτερη ομάδα πάντως δικαίωσε τον Μαρτίνς και οι παίκτες που έπαιξαν άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Κορυφαίας ήταν ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος θύμισε τον παίκτη που βλέπαμε πριν την διακοπή της αγωνιστικής δράσης λόγω κορωνοϊού. Ο Σέρβος τότε είχε μπει στα βασικά πλάνα του προπονητή του, κάτι που δεν ισχύει τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς πλέον είτε βρίσκεται στον πάγκο είτε χρησιμοποιείται ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Στο Ηράκλειο όμως ο νεαρός άσος έπαιξε ως δεξί εξτρέμ και ήταν δραστήριος και αποτελεσματικός. Έδειξε πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, είχε πολλές προωθήσεις, πέρναγε εύκολα τους αντιπάλους του με την ταχύτητά του, ενώ βρήκε και δίχτυα με ωραίο σουτ εντός περιοχής, αν και ευθύνεται και ο αντίπαλος τερματοφύλακας που καθυστέρησε να πέσει.

Ο Ραντζέλοβιτς λοιπόν έδειξε πως φορμαρίστηκε πάλι την κατάλληλη στιγμή και έστειλε… μήνυμα στον Μαρτίνς ενόψει του φινάλε της σεζόν και των δύο… τελικών με ΑΕΚ και Γουλβς. Άλλωστε, ο Πορτογάλος τον είχε εμπιστευτεί παλιότερα στα δύσκολα, καθώς θυμίζουμε πως στο κορυφαίο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ στην Αγγλία, ο Σέρβος ήταν βασικός και ο Μασούρας στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, σε καλή κατάσταση έδειξαν και οι Γκασπάρ, Τοροσίδης, ο Λοβέρα ήταν ορεξάτος αν και δεν ξεχώρισε, ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Καφού. Κέρδισε μάχες στο κέντρο, έτρεξε πολύ και έβγαλε και την πάσα στο γκολ του Ραντζέλοβιτς για το 2-0.

ΥΓ. Ο Κώστας Φορτούνης σκόραρε δις και απέκτησε ψυχολογία. Τα χρειάζεται τα γκολ, όπως και τα λεπτά συμμετοχής. Ο Έλληνας άσος δύσκολα θα παίξει βασικός με ΑΕΚ και Γουλβς, όμως η παρουσία του στον πάγκο δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα στον Μαρτίνς. Ίσως είναι το κρυφό χαρτί του Πορτογάλου. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στην Ελλάδα με την ποιότητά του και όσο ανεβάζει ρυθμούς, τόσο πιο χρήσιμος θα είναι (και φέτος) στον Ολυμπιακό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι πλέον οριστικό! Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σλούκας - Θα τρελαθούν οι Ολυμπιακοί

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags