Facebook Pixel ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Τριάρα πρωταθλητή! Ο Φορτούνης... γύρισε και ο Ολυμπιακός έκανε "παρέλαση" στον ΟΦΗ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-07-15 21:14:00

Τριάρα πρωταθλητή! Ο Φορτούνης... γύρισε και ο Ολυμπιακός έκανε "παρέλαση" στον ΟΦΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

του Βαγγέλη Καράμαλη
Τριάρα πρωταθλητή! Ο Φορτούνης... γύρισε και ο Ολυμπιακός έκανε "παρέλαση" στον ΟΦΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν… πρωταθλητής και έχοντας γνωρίσει την αποθέωση από τους παίκτες του ΟΦΗ με το Pasillo (έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Σούπερ Λιγκ!) πριν την σέντρα, ο Ολυμπιακός… πέρασε αέρα με 3-1 από το Ηράκλειο και επέστρεψε στις νίκες.

Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν με πάρα πολλές αλλαγές, ωστόσο είχαν καλή εικόνα και πήραν άνετα τη νίκη απέναντι σε έναν μαχητικό πάντως ΟΦΗ. Ο Φορτούνης πέτυχε δύο γκολ, το ένα με πέναλτι που κέρδισε ο Χασάν, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Ραντζέλοβιτς που ήταν εξαιρετικός.

Καλή παρουσία είχαν επίσης οι Καφού, Τοροσίδης και Λοβέρα, ενώ αγωνία υπάρχει για τον Χασάν που αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο ΟΦΗ μείωσε με ένα τρομερό γκολ στο 95’, όταν ο Δεληγιαννίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής, πέρασε την μπάλα συρτά κάτω από τείχος και σκόραρε!

Το… καθάρισε νωρίς με πέναλτι και Ραντζέλοβιτς – Πρόβλημα με Χασάν

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να επιβάλει τον ρυθμό του. Μάλιστα, μόλις στο ένατο λεπτό η πίεση των «Ερυθρολεύκων» απέδωσε καρπούς, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κουτρουμπής τράβηξε εντός περιοχής τον Χασάν και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Φορτούνης, που σημάδεψε σωστά κι έγραψε το 0-1. Ο Έλληνας άσος δημιούργησε άλλη μία καλή ευκαιρία λίγο αργότερα, όταν έβγαλε τετ α τετ τον Ραντζέλοβιτς, όμως ο Γουάλι απέκρουσε το σουτ του Σέρβου. Τελικά, το γκολ για τον νεαρό εξτρέμ ήρθε στο 28’, όταν από ασίστ του Καφού μπήκε ωραία στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον αντίπαλο πορτιέρε πάντως να φέρει σημαντική ευθύνη.

Το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αφού ο Ελ Αραμπί στο 34’ δεν μπόρεσε να σκοράρει από πολύ κοντά μετά από γύρισμα του Λοβέρα. Εκτός από τα γκολ και καλές ειδήσεις, υπήρχαν και ανησυχητικά νέα για τον Μαρτίνς, καθώς στο 26’ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Χασάν και τη θέση του πήρε ο Ελ Αραμπί.

Η παραλίγο γκολάρα Μπουχαλάκη και το τρομερό γκολ-φάουλ στο 95’

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να μπαίνει και πάλι… φουριόζος και να χάνει νωρίς – νωρίς δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 46’ ο Ραντζέλοβιτς εντός περιοχής σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα, ενώ στο 52’ ο Μπουχαλάκης βλέποντας τον Γουάλι εκτός θέσης, προσπάθησε να σκοράρει από πολύ μακριά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά, το τρίτο γκολ ήρθε στο 61’, όταν ο Ελ Αραμπί με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Φορτούνης και αυτός έγραψε το 0-3 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του ματς έπεσε σημαντικά, ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε κάποιες ευκαιρίες, όμως οι πολλές αλλαγές και από τους δύο προπονητές… χάλασαν το ματς. Τελικά, στο 95’ ο Δεληγιαννίδης με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ πέρασε συρτά την μπάλα κάτω από το τείχος και έγραψε το τελικό 1-3.


Δείτε τα highlights της αναμέτρησης σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάιλι, Δεληγιαννίδης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Βαφέας (46' Γιαννούλης), Κοροβέσης, Βίκτορ (80' Νάστος), Σακόρ (46' Βαζ), Στάικος (71' Σουρνάκης), Ναμπί (85' Μπράουν), Νοικοκυράκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν (87' Καραργύρης)- Τοροσίδης, Μπα, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ (88' Μαρτίνης)- Μπουχαλάκης, Καφού - Λοβέρα (87' Σουρλής), Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς - Χασάν (25' Αραμπί, 80' Μπρούνο)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags