Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Δικέφαλο μετά το φιάσκο του ΟΑΚΑ με τα δελτία!
| 2020-07-16 10:57:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Έπεσαν τα πρώτα "κεφάλια" για το φιάσκο των δελτίων - Ποιοι είναι!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Έπεσαν τα πρώτα "κεφάλια" για το φιάσκο των δελτίων - Ποιοι είναι!

ΠΑΟΚ: Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Δικέφαλο μετά το φιάσκο του ΟΑΚΑ με τα δελτία!

Η τη διοίκηση του Δικεφάλου να έχει στα χέρια της τις πρώτες παραιτήσεις από Σαραϊδάρη και Παπασούλη, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA!

Στον απόηχο του ΟΑΚΑ, η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετά το φιάσκο με τα μη θεωρημένα δελτία. Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ζητώντας να ξεκινήσουν όλες οι ενέργειες για να αποδοθούν ευθύνες για το «καυτό» ζήτημα που προέκυψε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, οι εξελίξεις δρομολογούνται άμεσα με τις δύο πρώτες παραιτήσεις. Ο γιατρός του Δικεφάλου, Ευθύμης Παπασούλης, υπέβαλλε την παραίτησή του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη με τις κάρτες υγείας δώδεκα ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου.

Παραίτηση υπέβαλλε και ο γενικός αρχηγός του Δικεφάλου, Δημήτρης Σαραϊδάρης, ως διοικητικός υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος.

Είναι σαφές πως η υπόθεση έχει προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ και δεν πρόκειται να κλείσει εύκολα για τους Θεσσαλονικείς που θα προβούν και σε άλλες κινήσεις δεδομένου του κλίματος που επικρατεί... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags