Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι
| 2020-07-16 16:44:00

Όλα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - "Καίει" τον Δικέφαλο του Βορρά!

Sportdog Team
Όλα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - "Καίει" τον Δικέφαλο του Βορρά!

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η γκάφα του ΠΑΟΚ με τη συμμετοχή 12 παικτών που δεν είχαν θεωρημένα ιατρικά δελτία μονοπωλεί την επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς έδωσε το δικαίωμα ένστασης στην ΑΕΚ και... τίναξε στον αέρα το ντέρμπι.

Διαβάστε τι αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο 4ος διαιτητής της αναμέτρησης Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος:

«Πριν την έναρξη του αγώνα, αφού παρέλαβα τις συνθέσεις των δύο ομάδων, τόσο την λίστα παικτών όσο και την λίστα των αξιωματούχων, ο παρατηρητής του αγώνα μου προσκόμισε τα δελτία παικτών και τις κάρτες υγείας τους.

Κατά τον έλεγχο των καρτών υγείας της φιλοξενούμενης ομάδος ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διαπίστωσα ότι σε δώδεκα (12) ποδοσφαιριστές είχε λήξει η ισχύς της κάρτας υγείας τους, είχε δηλαδή παρέλθει ο ένας χρόνος από την θεώρησή τους.

Οι παίκτες αυτοί είναι: Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Τζόλης, Άκπομ, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Λημνιός, Στοχ.

Άμεσα κάλεσα τον παρατηρητή αγώνα κ. Παπαγιάννη Δημ. και τον ενημέρωσα.

Εν συνεχεία καλέσαμε τους εκπροσώπους των δύο ομάδων, κ. Δημητριάδη (ΑΕΚ) και κ. Καρυπίδη (ΠΑΟΚ) και τους ενημέρωσα αντιστοίχως.

Τους είπα πως απαγορεύεται η συμμετοχή αυτών των ποδοσφαιριστών με βάση το Άρθρο 18 του ΚΑΠ, γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου.

Με απόφαση του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρά την απαγόρευσή μου, ο αγώνας διεξήχθη κανονικά.

Στο τέλος του αγώνα κρατήθηκαν τα δελτία της φιλοξενούμενης ομάδος ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως αποδεικτικό στοιχείο των ανωτέρω αναγραφομένων μου.

Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags