Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: Κόλαση με Ματέο Γκαρσία! Έξαλλοι στον Ολυμπιακό
| 2020-07-17 17:12:00

Κόλαση με Ματέο Γκαρσία! Έξαλλοι στον Ολυμπιακό - "Γκάφα" Άρη - Ψήφισε ο παίκτης, ψάχνει σπίτι!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Κόλαση με Ματέο Γκαρσία! Έξαλλοι στον Ολυμπιακό - "Γκάφα" Άρη - Ψήφισε ο παίκτης, ψάχνει σπίτι!

Άρης - Ολυμπιακός: Μετά από εκείνο το πρωινό, που μέσω διαρροής ο Άρης πρακτικά ενημέρωνε ότι επαναφέρει τον Ματέο Γκαρσία στο «Βικελίδης» μέσω του… Ολυμπιακού (μέχρι τουλάχιστον να ξεμπερδέψει με το μεταγραφικό ban από τη ΦΙΦΑ), η μεταγραφική «πιάτσα» βοά για μεταστροφή της κατάστασης.

Έγινε κάτι… άγαρμπο από την πλευρά των «κίτρινων», που δεδομένα έφερε σε δύσκολη θέση τους «ερυθρόλευκους». Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως σε όλο αυτό το διάστημα, από την πλευρά των πρωταθλητών δεν ειπώθηκε τίποτα, δεν έχει γίνει κανένα απολύτως σχόλιο, ενώ ακόμη και οι αναφορές στα ρεπορτάζ Ολυμπιακού σχετικά με τον Αργεντινό, εξαφανίστηκαν.

Είναι προφανές πως στον Ολυμπιακό θέλουν να «μαζέψουν» το θέμα, να κρατήσουν τους τόνους χαμηλά και να δουν τι και πως θα κάνουν με την περίπτωση του Γκαρσία. Θέμα να έρθει άμεσα στον Πειραιά, δεν υπήρξε φέτος σχεδόν ποτέ. Δεν προέρχεται από καλή σεζόν – γνωστό αυτό – η απόφαση των «ερυθρόλευκων» είναι να αποκτηθεί πιο έμπειρος και πιο «σίγουρος» εξτρέμ, οπότε η προοπτική ενός δανεισμού (;) ή μιας παραχώρησης στον Άρη του Αργεντινού έμοιαζε ιδανική επιλογή.



Εδώ, να ξεκαθαρίσουμε πως η μόνη πρόταση που έχει γίνει στον Ερυθρό Αστέρα από τον Ολυμπιακό (είτε μέσω Άρη, όπως ισχυρίζονται οι «κίτρινοι» είτε απ’ ευθείας) είναι πρόταση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του 23χρονου άσου. Στην εξίσωση καλό και χρήσιμο είναι να συνυπολογιστεί η επιθυμία του Γκαρσία, ο οποίος – για να το πούμε απλά – είναι της λογικής «σαν το Βικελίδης δεν έχει».

Τρελός και παλαβός με τον Άρη, ούτε που συζητάει και θέλει κάτι διαφορετικό (ακόμη και αν μιλάμε για Ολυμπιακό). Είναι χαρακτηριστικό πως σε όλο αυτό το διάστημα ο Γκαρσία μένει ουσιαστικά στη Θεσσαλονίκη, αναζητώντας μάλιστα – σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες – και σπίτι. Το θέμα είναι τι θα κάνει (όπως πέρυσι η Λας Πάλμας τον έστειλε στο Βελιγράδι, επιλέγοντας να κάνει αποδεκτή την καλύτερη πρόταση του Ερυθρού Αστέρα και όχι του Ολυμπιακού και κόντρα και στην τότε επιθυμία του ίδιου του Γκαρσία) αν αξιοποιώντας τη ρευστότητα που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή στον τρόπο και στη μέθοδο που θα επιλέξουν οι πρωταθλητές για να αποκτήσουν τον Αργεντινό, μπουν «σφήνα» άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Ήδη άλλωστε χτες στη Σερβία γράφτηκε για ενδιαφέρον της Ρασίνγκ Κλουμπ, η οποία μάλιστα εμφανίζεται διατεθειμένη να προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ. Ο «σκύλος» το ξεκαθαρίζει πως τέτοιο ποσό δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να προσφερθεί από τη συγκεκριμένη ομάδα, όπως επίσης πως και ποτέ ο Γκαρσία δεν πρόκειται να συναινέσει σε ενδεχόμενο – άμεσου – επαναπατρισμού του. Ωστόσο είναι ενδεικτικό το πόσο εύκολα μπορεί να διαφοροποιηθούν δεδομένα και κατάστασης όσο αναζητούνται, νοτίως του Βελιγραδίου, λύσεις για το πως θα «λειανθεί» η επιστροφή του Γκαρσία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βουίζει ο τόπος" για Κάναντι – Επιστρέφει στην Ελλάδα – Συμφωνία με μεγάλη Σουπερλιγκάτη ΠΑΕ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags