Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή! Καμία νέα μεταγραφή - Πάει όπως έχει
| 2020-07-17 22:48:00

Ανατροπή! Καμία νέα μεταγραφή - Πάει όπως έχει - Πανηγυρίζουν οι Έλληνες - Πογιάτος, συμφωνείς;

του Νίκου Στεργίου
Ανατροπή! Καμία νέα μεταγραφή - Πάει όπως έχει - Πανηγυρίζουν οι Έλληνες - Πογιάτος, συμφωνείς;

Παναθηναϊκός: Η αλήθεια είναι πως το θέμα της τριάδας των τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν έχει περάσει από αρκετές διακυμάνσεις το τελευταίο διάστημα. Στην αρχή, η αίσθηση ήθελε τους «πράσινους» να ψάχνουν έναν τερματοφύλακα ικανό να πλαισιώσει τον Διούδη και να αυξήσει τον ανταγωνισμό για τη θέση του βασικού, η οποία θα ήταν υπό διεκδίκηση.

Η σταθερότητα όμως του διεθνή Έλληνα προφανώς έπεισε και τον Τσάβι Ρόκα με αποτέλεσμα το εν λόγω σενάριο να μετατραπεί σε αναζήτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, κάτι που όντως δεν υπάρχει στο ρόστερ, προκειμένου να προσφέρει «ασφάλεια». Και αυτό όμως, μετά τις ελπιδοφόρες εμφανίσεις των Χριστογεώργου και του Ξενόπουλου φαίνεται πως οπισθοχωρεί ως πιθανότητα, με τη διατήρηση αμιγώς ελληνικής τριάδας να κερδίζει έδαφος.



Και αυτό, χωρίς να έχει προσδιοριστεί η ταυτότητα της. Για παράδειγμα, γράφτηκε πριν το ντεμπούτο του Ξενόπουλου στη Θεσσαλονίκη πως ο Παναθηναϊκός έχει ενημερωθεί από τον Πανιώνιο για δανεισμό του 22χρονου τερματοφύλακα. Αφενός κάτι τέτοιο, όπως έμαθε ο «σκύλος» δεν ισχύει από την πλευρά του Ιστορικού (κανένα μεταγραφικό πλάνο δεν έχει, ακόμη, εκπονηθεί στη Νέα Σμύρνη) αφετέρου είναι δύσκολο – για να το πούμε κομψά – τη δεδομένη στιγμή οι «πράσινοι» να παραχωρήσουν οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή τους, με οποιαδήποτε συμφωνία στον Πανιώνιο. Ο τρόπος που άλλωστε τερματίστηκε ο δανεισμός του Εμμανουηλίδη πριν δύο εβδομάδες είναι χαρακτηριστικός και του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο Πανιώνιος από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού

Που λοιπόν πρακτικά βρισκόμαστε τώρα; Ο Διούδης είναι ο αμετακίνητος βασικός, ο Χριστογεώργος δεδομένα θα είναι μέρος της τριάδας, ο Ξενόπουλος κέρδισε πόντους για να είναι αυτός το Νο2. Δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Αν ο Πογιάτος, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αποφασίσει διαφορετικά, τότε θα διαφοροποιηθεί και το πλάνο (σ.σ. σίγουρο μοιάζει μόνο ότι ο Κότσαρης, ο οποίος δεν έχει πάρει καμία ευκαιρία στα play off, μένοντας συνήθως εκτός αποστολής, θα παραχωρηθεί – στην καλύτερη – δανεικός).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Mεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟ – Ξέρει από Ελλάδα, παίζει σε κορυφαία ομάδα – Δεν είναι ο Λαπροβίτολα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags