Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: "Μπαμ" με τον… παππού στον Ολυμπιακό – Δεν τον θέλει ο Μαρτίνς – Γι’ αυτόν τα "σκάει" ο Μαρινάκης!
| 2020-07-18 10:25:00

"Μπαμ" με τον… παππού στον Ολυμπιακό – Δεν τον θέλει ο Μαρτίνς – Γι’ αυτόν τα "σκάει" ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Μπαμ" με τον… παππού στον Ολυμπιακό – Δεν τον θέλει ο Μαρτίνς – Γι’ αυτόν τα "σκάει" ο Μαρινάκης!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Πολλά στο άκουσμα των όσων κυκλοφορούν ως φημολογία στην αγορά της Τουρκίας και μεταφέρονται σήμερα, σηκώνουν συζήτηση και εγείρουν ερωτηματικά. Πρώτο και κύριο λοιπόν στην πληροφόρηση το πρωτοσέλιδο στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ότι η γειτονική χώρα βουίζει – όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά – για ενδιαφέρον και τσεκάρισμα του Ολυμπιακού για τον 36χρονο Παπίς Σισέ. Αυτή είναι η ηλικία του διεθνή Σενεγαλέζου επιθετικού.

Εχει προ πολλού περάσει την ποδοσφαιρική του νιότη, μετακομίζοντας πριν δύο χρόνια στην Αλάνιασπορ ύστερα από μια επικερδή, πλην όμως απογοητευτική θητεία στο κινέζικο πρωτάθλημα, για να κολλήσει τα τελευταία πλουσιοπάροχα ένσημα. Και τα κόλλησε και με το παραπάνω, αφού παρότι εδώ και ένα μήνα περπατάει στο 36ο έτος της ηλικίας του είναι 1ος σκόρερ στο φετινό τουρκικό πρωτάθλημα με 22 γκολ (και 26 σε όλες τις διοργανώσεις), βελτιώνοντας την περυσινή του επίδοση με τα 16.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα παραμείνει στην «ελληνική» (λόγω της παρουσίας εκεί των Τζαβέλλας, Μπακασέτα, Σιώπη) Αλάνιασπορ, αλλά και δεν μοιάζει να έχει ιδιαίτερες προτάσεις κυρίως λόγω της προχωρημένης του ηλικίας. Κάτι που δεν φαίνεται να πτοεί τα... βουητά από Τουρκία περί ενδιάφεροντος του Ολυμπιακού.

Το δεύτερο και σημαντικό ερωτηματικό είναι πως αυτά τα… βουητά προκύπτουν για επιθετικό. Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν έχει… δεμένο τον γαϊδάρο του με τον (τζόβενο σε σχέση με τον Σισέ) 33χρονο Ελ Αραμπί, ενώ για ρόλο αναπληρωματικού είναι γνωστό πως η εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς προβλέπει την παραμονή του Χασάν.

Η ρήτρα εξαγοράς του διαπραγματεύεται αφού τα 2,5 εκατ. ευρώ είναι όντως πολλά για τον Αιγύπτιο, ωστόσο επ’ ουδενί δεν έχει «εγκαταλειφθεί» η συζήτηση με την Μπράγκα ούτε και φυσικά μοιάζει να έχει παρθεί καμία απόφαση, τόσο νωρίς στη μεταγραφική περίοδο, να αποκτηθεί ένας 35χρονος φουνταριστός που θα αντικαταστήσει τον – αγαπημένο του Πέδρο Μαρτίνς – Χασάν.

Να «βουίζει» η Τουρκία μόνο και μόνο για να έρθει ο Σισέ ως τρίτος, πίσω από τους Ελ Αραμπί και Χασάν; Σκεφτείτε μόνο ποιος ήταν ο φετινός τρίτος επιθετικός των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Σουντανί πρακτικά, ο οποίος παρότι ευπαθής και ταλαιπωρημένος, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας και της επιστροφής του. Θα «ακυρωθεί» και αυτός που ναι μεν είναι πιο επιρρεπής σε τραυματισμούς και φτηνότερος, αλλά είναι και νεαρότερος και δοκιμασμένος σε αντίθεση για παράδειγμα με τον Σισέ, ο οποίος από την προ πενταετίας θητεία του στη Νιουκάστλ έχει να δοκιμαστεί σε απόλυτα ανταγωνιστικό (και πρωταγωνιστικό κυρίως) επίπεδο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ με κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού – Ζητάει τρελά λεφτά – Τον πουλάει σε απίθανη ομάδα ο Μαρινάκης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags