Facebook Pixel Μπενφίκα - Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Βόμβες στην Μπενφίκα! Πάνω από 100.000.000 - Ανατροπή με Οδυσσέα - Ντου στη Superleague!
| 2020-07-18 14:05:00

Βόμβες στην Μπενφίκα! Πάνω από 100.000.000 - Ανατροπή με Οδυσσέα - Ντου στη Superleague!

του Νίκου Στεργίου
Βόμβες στην Μπενφίκα! Πάνω από 100.000.000 - Ανατροπή με Οδυσσέα - Ντου στη Superleague!

Μπενφίκα - Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Φαινομενικά μπορεί να μην ενδιαφέρει το ελληνικό κοινό η είδηση της συμφωνίας της Μπενφίκα με τον Ζορζέ Ζεσούς προκειμένου ο Πορτογάλος τεχνικός να επιστρέψει στη Λισαβόνα αναλαμβάνοντας για δεύτερη φορά στην καριέρα του τις τύχες των Λουζιτανών.

Αυτό αναφέρουν τα πορτογαλικά media σήμερα, τονίζοντας πως το deal με τον 65χρονο τεχνικό αναμένεται να οριστικοποιηθεί άμεσα και θα προβλέπει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπενφίκα να καταβάλλει το προβλεπόμενο buy out στο συμβόλαιο του Ζεσούς με την Φλαμένγκο προκειμένου να τον φέρει και πάλι στο «Ντα Λουζ».

Το ελληνικό τώρα ενδιαφέρον που μπορεί να συνίσταται. Όχι φυσικά στο ότι «έκλεψε» τη θέση του παλιού μας γνώριμου, του Μάρκο Σίλβα, ίσα ίσα. Αλλά στις προϋποθέσεις της συμφωνίας και στους όρους που έθεσε ο Ζεσούς προκειμένου να πει το «ναι» στην Μπενφίκα.

Αυτοί λοιπόν ήταν ένα μεταγραφικό μπάτζετ που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία των Λουζιτανών και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Πορτογάλων θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ. Αυτονόητο πως οι απερχόμενοι (όπως όλα δείχνουν) πρωταθλητές Πορτογαλίας έχουν το… απόθεμα προκειμένου να δικαιολογήσουν μια τέτοια επένδυση (μόνο για παράδειγμα η περυσινή πώληση του Ζοάο Φέλιξ στην Ατλέτικο Μαδρίτης τους απέφερε περισσότερα).

Το θέμα είναι αφενός τι μπορεί να σημαίνει αυτή η προδιάθεση για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος θα είναι σίγουρα, μαζί με τον στόπερ Ρούμπεν Ντίας και τον φορ Βινίσιους στην πρώτη γραμμή των υπό παραχώρηση παικτών αν και εφόσον οι «αετοί» χρειαστεί να… αυξήσουν το ποσό που θα έχουν στη διάθεση τους για προσθήκες, παραχωρώντας ποδοσφαιριστές.

Κάτι που πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές των πορτογαλικών media δεν αποτελεί προτεραιότητα της Μπενφίκα αφού και αυτό, η διατήρηση δηλαδή του κορμού της ομάδας, έχει τεθεί ως όρος από τον Ζεσούς. Για την ιστορία πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός ανέκαθεν «κοιτούσε» την Ελλάδα στις μεταγραφικές του αναζητήσεις. Και ειδικά στους Λουζιτανούς, φάκελοι παικτών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι αναρίθμητοι… 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερό παρασκήνιο - Μίλησαν Αλαφούζος - Μελισσανίδης για την ένσταση - Ατάκα... φωτιά για ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags