Facebook Pixel Στέλιος Κίτσιου - ΠΑΟΚ: "Μπαμ" με Κίτσιου! Πάει σε μεγάλη ελληνική ομάδα
| 2020-07-18 20:46:00

"Ρουκέτα" με Κίτσιου! Πάει σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Έκανε "όργια" στην Τουρκία

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Ρουκέτα" με Κίτσιου! Πάει σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Έκανε "όργια" στην Τουρκία

Στέλιος Κίτσιου - ΠΑΟΚ: Το οικονομικό πλήγμα που έφερε στις ομάδες η πανδημία του κορωνοϊού καθιστά σχεδόν… υποχρεωτική τη στροφή στους Έλληνες παίκτες, μιας και τα μεταγραφικά μπάτζετ είναι δεδομένο πως θα πληγούν από την απώλεια εσόδων.

Συνεπώς, κάθε καλός Έλληνας που κυκλοφορεί στην αγορά αναμένεται να σκαναριστεί από τους «μεγάλους» της Superleague, οι οποίοι πασχίζουν για φθηνές και αξιόπιστες λύσεις.

Τον… ορισμό μιας τέτοιας περίπτωσης αποτελεί ο Στέλιος Κίτσιου, ένας παίκτης που κάνει αθόρυβη αλλά εξαιρετική δουλειά και έχει ανεβάσει αισθητά τις μετοχές του.

Ο Έλληνας δεξιός μπακ προέρχεται από δύο εξαιρετικές χρονιές στην Τουρκία με τη φανέλα της Ανκαραγκουτσού. Φέτος δε, ήταν καθοριστικός για την ομάδα του, πραγματοποιώντας γεμάτη σεζόν με 30 συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα. Μάλιστα πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ.

Ωστόσο, η Ανκαραγκουτσού πολύ δύσκολα θα αποφεύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία, με τον Κίτσιου να μένει πιθανότατα ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη εάν ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ δεν «παίξει» άμεσα στα μεταγραφικά ρεπορτάζ των «Big-5». Πρόκειται, άλλωστε, για «πολυεργαλείο» με την ικανότητα να καλύπτει ολόκληρη τη δεξιά πλευρά, ενώ οι οικονομικές απαιτήσεις δεν είναι σε καμία περίπτωση… τρελές.

Αξίζει να σημειωθεί πως η θέση του δεξιού μπακ «καίει» κυρίως τον Παναθηναϊκό, που δεδομένα ψάχνει τουλάχιστον έναν παίκτη στο συγκεκριμένο ρόλο, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστούν μεταγραφή στο δεξί άκρο της άμυνας αναλόγως με τις αποχωρήσεις όλοι οι «μεγάλοι» της Ελλάδας. Για παράδειγμα, στον Ολυμπιακό περιμένουν την κατάληξη της υπόθεσης του Ελαμπντελαουί, πίσω από τον οποίο υπάρχει ο δανεικός Γκασπάρ και ο Τοροσίδης, που αναμένεται να αποσυρθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σκάει" αποχώρηση που θα κάνει... μπαμ στον ΠΑΟΚ - "Τελειώνουν" βασικό άσο - Θα τρελαθούν οι οπαδοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags