Facebook Pixel Μεταγραφή... πρόκληση! Αυτόν παίρνει από Ελλάδα ο Μαρινάκης
| 2020-07-19 10:15:00

Μεταγραφή... πρόκληση! Αυτόν παίρνει από Ελλάδα ο Μαρινάκης - Αντι-Καμαρά- Τον θέλει ο Μαρτίνς;

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφή... πρόκληση! Αυτόν παίρνει από Ελλάδα ο Μαρινάκης - Αντι-Καμαρά- Τον θέλει ο Μαρτίνς;

Εκτός από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από ξένα πρωταθλήματα που «παίζουν» στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, οι Ερυθρόλευκοι «χτενίζουν» και την ελληνική αγορά, καθώς είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν παίκτες και από τη Superleague.

Ειδικότερα, μια περίπτωση που ακούγεται έντονα και όντως απασχολεί τους Πειραιώτες είναι αυτή του Λούκας Σάσα. Ο Βραζιλιάνος έχει κάνει δύο εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα του Άρη και τα ρεπορτάζ θέλουν τον Πέδρο Μαρτίνς να τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Από τη στιγμή που ολόκληρη η τριάδα του άξονα στον Ολυμπιακό (Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης) έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, φαντάζει πολύ πιθανό να υπάρξουν πωλήσεις, οι οποίες με τη σειρά θα «γεννήσουν» την ανάγκη ενίσχυσης στο κέντρο.

Πρώτος στόχος του Μαρτίνς φέρεται να είναι ο Πέπε Ροντρίγκες της Βιτόρια Γκιμαράες, ωστόσο ανάλογα με τις αποχωρήσεις αλλά και τη δόμηση του νέου ρόστερ, ο Ολυμπιακός ίσως κληθεί να αποκτήσει δύο κεντρικούς χαφ. Εξάλλου, η συνταγή του 4-3-3 βόλεψε ιδιαιτέρως τους Πειραιώτες φέτος στα μεγάλα ματς, με μοναδικό ψεγάδι την έλλειψη βάθους στο ρόστερ αναφορικά με τους παίκτες του άξονα, αφού πίσω από τους τρεις βασικούς υπήρξε μόνο ο Καφού.

Συνεπώς, δεν αποκλείεται οι Ερυθρόλευκοι να καταλήξουν στην επιλογή του Λούκας Σάσα ως μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση στον άξονα. Ο Βραζιλιάνος αρέσει στον Μαρτίνς και είναι «οκτάρι» στο στιλ που ψάχνει ο Πορτογάλος, με την ικανότητα να συνδυάζει σκληράδα και μπόλικο τρέξιμο στον αμυντικό τομέα αλλά και συχνές προωθήσεις στην αντίπαλη περιοχή.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα Μαρινάκη - Με αυτόν τον παικταρά θα ξεσηκώσει το Καραϊσκάκη - Μάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags