Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Μπερνάρντ Μενσά: Τρέχει για Ευρώπη ο ΠΑΟΚ, έμεινε χωρίς παίκτες - "Μπαμ" με πρώην της Ατλέτικο – Δίνει 3.6 εκατ. ο Ιβάν!
| 2020-07-22 22:47:00

Τρέχει για Ευρώπη ο ΠΑΟΚ, έμεινε χωρίς παίκτες - "Μπαμ" με πρώην της Ατλέτικο – 3.6 εκατ. από Ιβάν

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρέχει για Ευρώπη ο ΠΑΟΚ, έμεινε χωρίς παίκτες -  "Μπαμ" με πρώην της Ατλέτικο – 3.6 εκατ. από Ιβάν

ΠΑΟΚ – Μπερνάρντ Μενσά: Δύο χαφ. Αυτή λέγεται πως είναι η προτεραιότητα του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του μεταγραφικού παζαριού. Ενας αντί-Μίσιτς και ένας αντί-Αουγκούστο. Λογικό, αφού στο κέντρο του «δικέφαλου» τα κουκιά είναι μετρημένα.

Τελείως μετρημένα, αφού τη δεδομένη στιγμή παίκτες του ΠΑΟΚ, υγιείς και ικανοί να αγωνιστούν στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της νέας σεζόν, στα τέλη Αυγούστου στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μόνο οι Εσίτι, Ελ Καντουρί.

Αναμενόμενη η στόχευση λοιπόν και η προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ, αφού ο χρόνος πιέζει. Ένα όνομα που είχε γραφτεί και επιβεβαιωμένα αποτελεί μια από τις επιλογές που αν δεν εξετάζονται, έχουν τουλάχιστον εξεταστεί είναι ο Μπερνάρντ Μενσά, ο Γκανέζος μέσος της Καϊσέρισπορ. Πλέον, η ομάδα του βρίσκεται με το 1,5 πόδι προ του υποβιβασμού (το τουρκικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται το προσεχές σαββατοκύριακο) και έχει βγάλει τα «ασημικά» της προς πώληση.

Ο Μενσά είναι το πλέον λαμπερό εξ αυτών, αφού σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγραφεί, η Καϊσέρισπορ έχει δώσει για να τον αποκτήσει 3,6 εκατ. ευρώ, επιτρέποντας μάλιστα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (εκεί άνηκε) και 40% ως ποσοστό μεταπώλησης.

Όπως και να έχει και ανεξαρτήτως τι ισχύει – οι Τούρκοι πάντα «φουσκώνουν» νούμερα και στοιχεία… - και ανεξαρτήτως που θα αγωνίζεται του χρόνου η Καϊσέρισπορ, ο Μενσά δεν θα παραμείνει στην Καισάρεια. Το αρνητικό για τον ΠΑΟΚ, αν και εφόσον έμπαινε στη διαδικασία να κινηθεί για τον ποδοσφαιριστή, είναι πως όλες οι μεγάλες τουρκικές ομάδες ενδιαφέρονται γι’ αυτόν.

Το θετικό είναι πως δεν βρίσκονται σε οικονομική κατάσταση ικανή να «σκοτώσει» τον ανταγωνισμό. Ισα ίσα, που οι συνθήκες που επικρατούν σχεδόν σε όλες είναι ανάλογες με αυτές, τις πολύ περιορισμένες ως προς την ικανή δαπάνη δηλαδή, που ισχύουν στον ΠΑΟΚ. Και εδώ όμως, το πλεονέκτημα που έχουν η Γαλατασαράι και η Μπεσίκτας, οι οποίες μάλιστα εμφανίζονται να έχουν ήδη καταθέσει πρόταση για τον Μενσά, είναι πως μπορούν να «φλομώσουν» την Καϊσέρισπορ με έμψυχα ανταλλάγματα, εναλλακτική που προφανώς ο «δικέφαλος» δεν διαθέτει…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κλέβει" παίκτη από τον Σαββίδη ο Μαρινάκης - Έρχεται για παγκίτης στο Λιμάνι; Θα "τρελαθεί" ο Ιβάν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags