Facebook Pixel Βόμβα με Αραούχο! Κορυφαία ελληνική ομάδα τον "κλέβει" από την ΑΕΚ - Δίνει 1,5 εκατ. ο πρόεδρος!
| 2020-07-23 10:52:00

Βόμβα με Αραούχο! Κορυφαία ελληνική ομάδα τον "κλέβει" από την ΑΕΚ - Δίνει 1,5 εκατ. ο πρόεδρος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Βόμβα με Αραούχο! Κορυφαία ελληνική ομάδα τον "κλέβει" από την ΑΕΚ - Δίνει 1,5 εκατ. ο πρόεδρος!

Ανατροπή στην… ανατροπή είχαμε τις τελευταίες ημέρες στην υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος δύσκολα πλέον θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Η τρίτη του θητεία στα κιτρινόμαυρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από Ισπανία και Ελλάδα, θα είναι και η πιο μικρή και σίγουρα η λιγότερο πετυχημένη.

Ο Αργεντινός άσος ήρθε τον Γενάρη πίσω στην Ελλάδα με… τυμπανοκρουσίες, η επιστροφή του είχε προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο, ωστόσο βοήθησε ελάχιστα. Δεν βρήκε ρυθμό, πήρε λιγότερες ευκαιρίες σε σχέση με τα προηγούμενα και η διακοπή λόγω κορωνοϊού έκανε ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση γι' αυτόν.

Ο Μάσιμο Καρέρα στην αρχή του έδωσε ευκαιρίες, ειδικά όσο απουσίαζε ο Νέλσον Ολιβέιρα, ωστόσο η επιστροφή του Πορτογάλου στην κορυφή της επίθεσης, σε συνδυασμό με το ανέβασμα των Μάνταλου και Βέρντε, έβγαλε εκτός ενδεκάδας τον Αραούχο. Ο Ιταλός κόουτς μάλιστα εμφανίζεται προβληματισμένος μαζί του και δύσκολα θα συμφωνήσει να δώσει η διοίκηση τη ρήτρα 1.5 εκατ. ευρώ για να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν.

Έτσι λοιπόν, εάν ο Ολιβέιρα δεν βρει ομάδα και με δεδομένο πως η ΑΕΚ ήδη έχει αποκτήσει τον Ενομπακάρε για τα εξτρέμ, οι Κιτρινόμαυροι δεν θα κάνουν χρήση της οψιόν και ο Αραούχο θα επιστρέψει στα Κανάρια Νησιά. Η παραμονή του βέβαια στη Λας Πάλμας δεν είναι σίγουρη ούτε αυτό το καλοκαίρι και σίγουρα θα προσπαθήσουν να τον… σπρώξουν. Τα χρήματα πλέον που ζητάνε είναι κοντά στο 1.5 εκατ. ευρώ (ενώ πριν δύο χρόνια ζητούσαν 10!), ωστόσο το «χλιαρό» φετινό πέρασμά του από την Ελλάδα, δεν τους βοηθάει να βρουν αγοραστή.

Βέβαια, ο Αργεντινός έχει δημιουργήσει ήδη εξαιρετικό όνομα στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, το γεγονός ότι δεν θα μείνει στην ΑΕΚ, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα φύγει από την Ελλάδα. Ο Αραούχο έχει… πέραση και κορυφαίος σουπερλιγκάτος σύλλογος, που δεν έχει πρόβλημα με το 1.5 εκατ. ευρώ, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και περιμένει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κίνηση-ματ Μελισσανίδη σε Σαββίδη - Του "κλέβει" θηριώδη στόπερ - "Μάχη" για τον παικταρά του Ίβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags