Facebook Pixel ΑΕΚ – Όγκνιεν Βράνιες: Τρελό "χουνέρι" από Τίγρη σε Βράνιες – Μόνο έτσι τον φέρνει πίσω – Τρελό τι έκανε πάλι ο Βόσνιος!
| 2020-07-24 19:33:00

Χοντρό "χουνέρι" από Τίγρη σε Βράνιες – Μόνο έτσι τον φέρνει πίσω – Τρελό τι έκανε πάλι ο Βόσνιος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Χοντρό "χουνέρι" από Τίγρη σε Βράνιες – Μόνο έτσι τον φέρνει πίσω – Τρελό τι έκανε πάλι ο Βόσνιος!

ΑΕΚ – Όγκνιεν Βράνιες: Και ξαφνικά… Βράνιες. Σιγά που δεν θα έβρισκε τον τρόπο του ο Βόσνιος να διατηρήσει την «καβάτζα» της ΑΕΚ, να έχει την πόρτα της Ενωσης ορθάνοιχτη. Εξηγούμαστε…

Δεν πάει μήνας που ο Βράνιες, ως συνήθως άκομψα, ως και προσβλητικά για τον τρόπο που τον συμπεριφέρθηκαν (ως και ανέχτηκαν) στην Ενωση που ο Βόσνιος έχοντας δελεαστεί από την επαναπροσέγγιση των ανθρώπων της Αντερλεχτ αποφάσισε – γιατί περί δικής του απόφασης πρόκειται – να αφήσει στα κρύα του λουτρού την ΑΕΚ και να επιστρέψει στις Βρυξέλλες, χωρίς να ολοκληρώσει τη σεζόν στους «κιτρινόμαυρους» (χωρίς καν να αφήσει και περιθώρια διαπραγμάτευσης με τους «μωβέ» για παράταση του δανεισμού του) και να ενταχθεί στην προετοιμασία της Αντερλεχτ.

Τότε, είχε ειπωθεί και μεταφερθεί ως διαρροή από την ΑΕΚ πως η συμπεριφορά του Βόσνιου είχε απογοητεύσει άπαντες στον σύλλογο και πως αυτό ήταν το οριστικό τέλος της σχέσης των δύο πλευρών. Παράλληλα, «διαφημίστηκε» ανάλογα πως σε ένα τελευταίο ταξίδι του Βόσνιου στην Αθήνα προκειμένου να ρυθμίσει κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες της συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρους» (λόγος σοβαρός για τον ίδιο να πάρει την απόφαση, κοινώς, να σηκωθεί και να φύγει) όλοι οι διοικητικοί της Ενωσης αρνήθηκαν να τον συναντήσουν, παρότι ο ίδιος το επιδίωξε, ειδικά για τη διοικητική κεφαλή του συλλόγου.

Ελα όμως που όπως φαίνεται, ήδη, ολ’ αυτά, παρότι δεν έχουμε καν συμπληρώσει μήνα από τότε που συνέβησαν μοιάζουν μακρινό παρελθόν και πάλι το όνομα του Βράνιες φιγουράρει πρωτοσέλιδα στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ αντανακλώντας μια πραγματικότητα. Πως δηλαδή, στην Ενωση άνοιξαν και πάλι την πόρτα της ομάδας στον Βόσνιο. Προφανώς δεν υπάρχει άλλος στόπερ στον πλανήτη, προφανώς τα περιθώρια για να συνεχίσει ο Βράνιες να κάνει και άλλα κόλπα, δοκιμάζοντας όρια ανοχής και αντοχής, υπάρχουν και είναι αυξημένα.

Τόσο που στην ΑΕΚ διατείνονται πως είναι διατεθειμένοι να περιμένουν όσο χρειαστεί προκειμένου ο… ψυχισμός του Βράνιες να κατασταλάξει αν θέλει να μείνει στην Αντερλεχτ ή όχι και φυσικά, αν δεν θέλει – γνωρίζοντας πάντα πως στην ΑΕΚ τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες και χωρίς την παραμικρή ανάμνηση των όσων έχουν τραβήξει από τη συμπεριφορά του – να βρει ο ίδιος τη λύση προκειμένου να αποδεσμευτεί από τους «μωβέ» και να ενταχθεί, εκ νέου, στους «κιτρινόμαυρους».

Κάτι που αφενός δεν θα γίνει σήμερα – αύριο, παρότι ο Βόσνιος έχει ήδη αρχίσει να δίνει δείγματα. Τις προάλλες πόσταρε φωτογραφίες από την κερκίδα των οπαδών της ΑΕΚ – έχει βρει βλέπετε τα κουμπιά και τα πατάει – ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας τον βρήκε να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και να μην παίρνει μέρος στις προπονήσεις της Αντερλεχτ.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλό "μπαμ" από ΑΕΚ! Εντολή Μελισσανίδη σε Ίβιτς - Υπογράφουν δύο παικταράδες - Τρέλα στον κόσμο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags