Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκε αντι-Ποντένσε! Θυμίζει Νταβίντ Σίλβα - Ρεκόρ πώλησης, "είναι βέλος" - 9 γκολ, 7 ασίστ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-07-25 13:45:00

Βρήκε αντι-Ποντένσε! Θυμίζει Νταβίντ Σίλβα - Ρεκόρ πώλησης, "είναι βέλος" - 9 γκολ, 7 ασίστ (ΒΙΝΤΕΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
Βρήκε αντι-Ποντένσε! Θυμίζει Νταβίντ Σίλβα - Ρεκόρ πώλησης, "είναι βέλος" - 9 γκολ, 7 ασίστ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το σαφάρι για την εύρεση εξτρέμ. Ένας από τους υποψηφίους που έχει βάλει στο στόχαστρο είναι ο Καμίλ Γιόζβιακ, τον οποίο έφεραν στο προσκήνιο πολωνικά δημοσιεύματα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι ο 22χρονος διεθνής άσος αναμένεται να αποχωρήσει από την Λεχ Πόζναν και οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του, αν και δεν είναι μόνοι σε αυτό το παιχνίδι, καθώς ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει τόσο ομάδες από την Γερμανία όπως είναι οι Άουγκσμπουργκ, Βέρντερ Βρέμης, Φράιμπουργκ και Αρμίνια Μπίλεφελντ, όσο και από το Βέλγιο και την Αγγλία όπως οι Άντερλεχτ και Μπλάκμπερν.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στις πτέρυγες, κυρίως στην αριστερή πλευρά. Με μία πρώτη ματιά στο υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο θα διαπιστώσετε, ότι είναι ένας παίκτης με καλή πάσα, ντριπλαδόρος, με εξαιρετικά τελειώματα.

Φέτος έκανε φοβερή χρονιά στην Πολωνία με τη φανέλα της Λεχ Πόζναν. Κατέγραψε 37 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σκόραρε 9 γκολ και μοίρασε 7 ασίστ. Παρατηρώντας τα στατιστικά μπορεί εύκολα κανείς να συμπεράνει, ότι τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός τον βλέπει ως αντί-Ποντένσε. Και αυτό γιατί έχει 24 παιχνίδια ως αριστερός εξτρέμ, μία θέση που έπαιζε και ο Πορτογάλος.

Για να καταλάβετε το μέγεθος της επιτυχίας που έχει ο Γιόζβιακ αγωνιζόμενος στη συγκεκριμένη θέση δείτε τους αριθμούς του. Ως αριστερός εξτρέμ έχει παίξει 24 ματς σκοράροντας 6 γκολ ενώ έχει φτιάξει 7 γκολ σε συμπαίκτες του. Καλύπτοντας την απέναντι πλευρά. Έχει μόνο 1 γκολ σε 6 παιχνίδια. Ένα γκολ έχει σημειώσει επίσης αγωνιζόμενος ως αριστερός μέσος σε 2 ματς.

«Είναι πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ένας από τους πολύ καλούς νέους παίκτες της Λεχ Πόζναν, όπως ο Ρόμπερτ Γκάμνι και ο Γιακούμπ Μοντέρ. Είναι το μέλλον της Εθνικής Πολωνίας. Είναι παίκτης με καλή ντρίπλα, καλή πάσα και μεταβιβάσεις. Ένα από τα δυνατά του στοιχεία επίσης είναι, ότι διαθέτει μεγάλη ταχύτητα», αναφέρουν στην πατρίδα του για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος παικτικά θυμίζει τον εμπειρότερο Πολωνό διεθνή, Καμίλ Γκροσίτσκι και τον Νταβίντ Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγές του sportdog υποστηρίζουν, ότι η Λεχ Πόζναν θέλει να κάνει ρεκόρ με την πώλησή του, με την αξία του στη μεταγραφική αγορά να έχει πέσει από τα 3 εκατ. ευρώ στα 2,7 σύμφωνα με το transfermarkt. Εκτός από το γερμανικό ενδιαφέρον, ο παίκτης είχε προτάσεις από την αγγλική Τσάμπιονσιπ και το αμερικανικό MLS. Ο ποδοσφαιριστής όμως δεν ήθελε να αγωνιστεί σε αυτά τα πρωταθλήματα, έτσι η Λεχ Πόζναν απέρριψε αυτές τις προτάσεις. Παράλληλα την περίπτωσή του φέρεται να έχει τσεκάρει και τουρκικός σύλλογος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κόλπο-γκρόσο από Μαρινάκη - "Πέφτουν" τα τσιμέντα στο λιμάνι - Αυτόν υπογράφει για 1+1 χρόνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags