Facebook Pixel Ολυμπιακός – Άρης: Απίθανο deal Ολυμπιακού-Άρη - Ποιος Γκαρσία; Τα… σκάει για άλλον παικταρά από το Λιμάνι ο Καρυπίδης!
| 2020-07-25 19:33:00

Απίθανο deal Ολυμπιακού-Άρη! Ποιος Γκαρσία; Τα… σκάει για άλλον παικταρά από το Λιμάνι ο Καρυπίδης

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανο deal Ολυμπιακού-Άρη! Ποιος Γκαρσία; Τα… σκάει για άλλον παικταρά από το Λιμάνι ο Καρυπίδης

Ολυμπιακός – Άρης: Το θέμα του Ματέο Γκαρσία μονοπωλεί την επικαιρότητα του Άρη, καθώς ο Αργεντινός έγινε… σίριαλ και φέτος. Από εκεί που το περσινό καλοκαίρι τράβηξε πολύ καιρό η υπόθεση της μεταγραφής του, φέτος οι Θεσσαλονικείς ασχολούνται με το αν ο ταχύτατος εξτρέμ θα ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Ο Γκαρσία αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων του Θόδωρου Καρυπίδη, ενώ ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει «δεμένος» με τους Θεσσαλονικείς και θέλει να γυρίσει. Παρ’ όλα αυτά, η υπόθεση είναι μπλεγμένη και φυσικά η τελική απόφαση ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος θα παραχωρήσει τον παίκτη σε όποια ομάδα κάνει την πιο συμφέρουσα προσφορά.

Συνεπώς, από τη στιγμή που το εγχείρημα της επιστροφής του Γκαρσία μόνο εύκολο δεν είναι, οι διοικούντες του Άρη είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν και άλλες λύσεις. Στο πλαίσιο αυτό, στο προσκήνιο έχει επανέλθει η περίπτωση του Φελίπε Μπρούνο!

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού έχει συνδεθεί πολλάκις με τον Άρη κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, αφού δεν είναι μυστικό πως αρέσει στους Θεσσαλονικείς. Μάλιστα, λέγεται πως η Καρυπίδης θα είχε προχωρήσει την υπόθεση του Μπρούνο τον περασμένο Γενάρη, όμως ο σοβαρός τραυματισμός του Βραζιλιάνου άλλαξε τα πλάνα του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως σε περίπτωση που όντως επιλεχθεί ο Μπρούνο, ο ισχυρός άνδρας του Άρη είναι αποφασισμένος να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό, όπως είχε κάνει με τον έτερο «ερυθρόλευκο», Φιορίν Ντουρμισάι. Ο στόχος του Άρη είναι να κάνει δικό του τον Βραζιλιάνο αφήνοντας ένα ποσοστό μεταπώλησης στον Ολυμπιακό.

Το μέλλον του Μπρούνο, πάντως, θα κριθεί εν πολλοίς από τον Πέδρο Μαρτίνς και το αν ο Πορτογάλος θα επιλέξει να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο 26χρονος μέσος έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια με τους Πειραιώτες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ Καρυπίδη με πρώην παικταρά του Ολυμπιακού - Θα κάνει... πλάκα στην Ελλάδα - Νέος Ιντέγε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags