Facebook Pixel ΑΕΚ – Όγκνιεν Βράνιες: Απίστευτο! Νέα δεδομένα για Βράνιες - Δεν πληρώνει ο Τίγρης
| 2020-07-27 20:02:00

Απίστευτο! Νέα δεδομένα για Βράνιες - Δεν πληρώνει ο Τίγρης - Έξαλλος Ίβιτς - Δεν τον θέλει, έφυγε!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτο! Νέα δεδομένα για Βράνιες - Δεν πληρώνει ο Τίγρης - Έξαλλος Ίβιτς - Δεν τον θέλει, έφυγε!

ΑΕΚ – Όγκνιεν Βράνιες: Το ρεπορτάζ θέλει τον Ογκνιεν Βράνιες να έρχεται σήμερα στην Αθήνα. Ο λόγος; Αν υποθέσουμε πως η σεναριολογία των ημερών ισχύει και πως έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ σε νέο, πολυετές (τριετές ή τετραετές) συμβόλαιο που θα (υπερ)καλύψει τις προβλεπόμενες απολαβές του στην Άντερλεχτ για την εναπομείνασα διετία του εκεί συμβολαίου του, τότε προφανώς ο σκοπός του ταξιδιού δεν είναι άλλος από το να ενημερώσει τους ιθύνοντες της Ένωσης για την πορεία των διαπραγματεύσεων του με τους «μωβέ» για τη λύση της συνεργασίας τους.

Στο Βέλγιο βλέπετε η θεώρηση των πραγμάτων είναι μάλλον διαφορετική από αυτήν που υπάρχει στην Ελλάδα. Μοιράζονται μεν και συμφωνούν και τα εκεί δημοσιεύματα την άποψη και πεποίθηση πως ο Βράνιες φεύγει – οριστικά αυτή τη φορά – από τις Βρυξέλλες ώστε να συνεχίσει, εκ νέου και μια και καλή, την καριέρα του στην ΑΕΚ, ωστόσο τονίζουν πως λύση ακόμη στη διαπραγμάτευση που κάνει για την αποδέσμευσή του με τους επιτελείς της Άντερλεχτ, δεν έχει βρεθεί.

Ξεκαθαρίζεται πως σε αυτήν την διαπραγμάτευση η Ένωση δεν εμπλέκεται. Ούτε σε επίπεδο… παρεμβολών, ούτε πόσο μάλλον σε επίπεδο καταβολής χρημάτων, αφού οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν πρόθεση να δώσουν ούτε ευρώ στον βελγικό σύλλογο, κάτι που άλλωστε είχαν ξεκαθαρίσει στον Βράνιες από την εποχή που ήταν και πάλι ανοιχτό το θέμα της μονιμοποίησης της παραμονής του, πριν του Βόσνιου του τη… δώσει και σηκωθεί να φύγει για τις Βρυξέλλες αφήνοντας την ΑΕΚ στα κρύα του λουτρού εν μέσω play off.

Αυτό που έχει σημειολογικό ενδιαφέρον είναι η στάση του Ιλια Ιβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης βάσει του ρεπορτάζ ήταν αυτός που ήταν έξαλλος από την στάση του Βράνιες εκείνη ακριβώς την εποχή και ήταν αυτός που δεν ήθελε με τίποτα ούτε να… βλέπει τον 29χρονο στόπερ στα Σπάτα, εμμένοντας και επιμένοντας στο να μην γίνει καν προσπάθεια να μεταπειστεί για να παραμείνει.

Πλέον, με τον Βόσνιο όπως εμφανίζεται, ένα βήμα προ της επιστροφής του, ο Ιβιτς άραγε έχει να πει και ποια είναι η δική του άποψη επ’ αυτής; Το γεγονός μάλιστα πως την ώρα της… εντατικοποίησης (;) των διαπραγματεύσεων ο ίδιος έφυγε εκτός Αθήνας, επιλέγοντας κάποιες μέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς με την οικογένειά του, τότε ίσως και να είναι ενδεικτικό των απόψεων του. Σίγουρα πάντως, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» είναι – και δεν το κρύβει, ίσα ίσα – αποστασιοποιημένος από τη συγκεκριμένη επιλογή επιστροφής Βράνιες και τις συζητήσεις που αυτή συνεπάγονταν και συνεπάγεται από εδώ και πέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Bόμβα με κορυφαίο άσο στην ΑΕΚ - Τον... τελειώνει ο Μελισσανίδης - Ραγδαίες εξελίξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags