Facebook Pixel ΑΕΚ: "Κεραυνός" Καρέρα! Τελειώνει κορυφαίο όνομα από την ΑΕΚ
| 2020-07-28 18:10:00

"Κεραυνός" Καρέρα! Τελειώνει κορυφαίο όνομα από την ΑΕΚ - Πού πηγαίνει - Αποκαλυπτικό παρασκήνιο

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Κεραυνός" Καρέρα! Τελειώνει κορυφαίο όνομα από την ΑΕΚ - Πού πηγαίνει - Αποκαλυπτικό παρασκήνιο

ΑΕΚ: Είναι ένας από τους παίκτες που ήρθαν φέτος στην ΑΕΚ επί εποχής Καρντόσο. Μάλιστα, όταν έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της Ένωσης αρχικά ήταν διστακτικός και χρειάστηκαν να γυριστούν και άλλα μεταγραφικά επεισόδια για να πειστεί να υπογράψει στην Ένωση.

Ο λόγος για τον Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην ομάδα του Δικέφαλου. Ωστόσο, η παρουσία του δεν δικαίωσε αυτούς που εισηγήθηκαν την απόκτησή του. Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε 37 παιχνίδια, σκοράροντας 6 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ.

Γι 'αυτό και στην ΑΕΚ ψάχνονται για να ξεφορτωθούν τον 24χρονο εξτρέμ, ο οποίος, όπως έδειξε αγωνιζόμενος με την κιτρινόμαυρη φανέλα, είναι παίκτης ψυχολογίας. Ή του ύψους ή του βάθους. Μπορεί να σου βάλει απίθανο γκολ (όπως στο ματς με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο, για τα πλέι οφ), αλλά και να χάσει τα απίστευτα ή να κάνει τον θεατή να τραβά τα μαλλιά του, με τη διστακτικότητα που δείχνει σε αρκετές φάσεις.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ίλια Ίβιτς έχει ξεκινήσει να αναζητεί ομάδες που θα ενδιαφέρονταν για τον Βέρντε, τον οποίο φέρεται πως είχε βάλει στο στόχαστρο η Αλ Αΐν που δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Οι πηγές μας υποστηρίζουν, ότι το θέμα Βέρντε-Αραβία παραμένει… ορθάνοιχτο. Το σίγουρο είναι ότι ο Ιταλός δεν πείθει και οι Ενωσίτες θα τον θυμούνται περισσότερο για τον διαπληκτισμό με τον Βράνιες κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο! Έφυγε από την ΑΕΚ και... παρακαλάει τον Ολυμπιακό - Πρώην του ΠΑΟ - "Χουνέρι" σε ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags