Facebook Pixel Ολυμπιακός – ΑΕΚ: "Κόλαση" ξανά με τον τελικό! Δεν δέχεται στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός – Μόνο εκεί παίζει με ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2020-07-28 21:00:00

"Κόλαση" ξανά με τον τελικό! Δεν δέχεται το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός – Μόνο εκεί παίζει με ΑΕΚ

Sportdog Team
"Κόλαση" ξανά με τον τελικό! Δεν δέχεται το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός – Μόνο εκεί παίζει με ΑΕΚ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Δεν έχει τέλος το φετινό σήριαλ με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και όπως φαίνεται, ακόμα βρισκόμαστε στα πρώτα επεισόδια.

Θυμίζουμε πως η ΕΠΟ όρισε την αναμέτρηση για τις 30 Αυγούστου, με τον Ολυμπιακό όμως να αντιδράει άμεσα, να κάνει λόγο για… απόφαση ντροπή και να στέλνει εξώδικα στην Ομοσπονδία. Θα υπάρξει όμως άμεσα και συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ.

Στο Λιμάνι λοιπόν, εμφανίζονται αποφασισμένοι μετά την… εχθρική, όπως αναφέρουν, στάση της ΕΠΟ να τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα και άμεσα θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Βάσει των πρώτων πληροφοριών, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους και προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί να γίνει ο αγώνας στο ΟΑΚΑ, καθώς είναι η έδρα της ΑΕΚ και κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τον κανονισμό.

Στο Άρθρο 4, που αφορά στο Σύστημα διεξαγωγής αγώνων & Ημερομηνίες Κληρώσεων, σημειώνεται σαφώς ότι ο τελικός δεν μπορεί να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, καθώς είναι έδρα της ΑΕΚ. «Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, ήτοι σε γήπεδο που δεν αποτελεί την έδρα καμίας από τις δύο ομάδες που συμμετέχουν σ’ αυτόν και το οποίο θα ορισθεί με νεότερη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ», είναι το χαρακτηριστικό κομμάτι.

Αρά, η ανακοίνωση περί διεξαγωγής στο ΟΑΚΑ, είναι παράνομη και πρέπει να επιλεγεί ουδέτερο γήπεδο, όπως αναφέρουν οι Πειραιώτες και μάλιστα εκτός Αττικής. Όσον αφορά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε προτείνει το Ολυμπιακό Στάδιο, αυτό σημειώνεται πως είχε γίνει για συγκεκριμένες ημερομηνίες. Οι πρωταθλητές είχαν δεχθεί την συγκεκριμένη έδρα μόνο για να γίνει ματς στις 26 Ιουλίου ή στις εναλλακτικές 28 ή 29 Ιουλίου. Σε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία είναι κάθετα αντίθετοι και θα το κυνηγήσουν νομικά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags