Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τινάζει την μπάνκα ο Αλαφούζος - Προσωπική μεταγραφή
| 2020-07-30 17:35:00

Τινάζει την μπάνκα ο Αλαφούζος - Προσωπική μεταγραφή - Νέος ηγέτης - "Φωτιά" στα αποδυτήρια!

του Νίκου Στεργίου
Τινάζει την μπάνκα ο Αλαφούζος - Προσωπική μεταγραφή - Νέος ηγέτης - "Φωτιά" στα αποδυτήρια!

Παναθηναϊκός: Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ετοιμάζεται για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό με… μυθικό συμβόλαιο για τα οικονομικά δεδομένα του Τριφυλλιού.

Ο Αργεντινός άσος θα γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς και ταυτόχρονα θα μετατραπεί στον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αμοιβή του "Βίγια" είναι ανεξάρτητη από το μεταγραφικό μπάτζετ που καλείται να διαχειριστεί ο Τσάβι Ρόκα. Την υπόθεση του Αργεντινού πήρε πάνω του ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος αποφάσισε να κάνει οικονομική υπέρβαση και να φέρει πίσω τον Βιγιαφάνιες δίχως να υπολογίζει την εν λόγω μεταγραφή στον συνολικό μεταγραφικό προϋπολογισμό του Τριφυλλιού.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι ενθουσιασμένοι με την επικείμενη σπουδαία μεταγραφή ενός παίκτη που λατρεύτηκε από την εξέδρα κατά την πρώτη του θητεία στην ομάδα. Φυσικά, και ο Ντάνι Πογιάτος γνωρίζει πως στο πρόσωπο του Βιγιαφάνιες θα βρει μια εξαιρετικά ποιοτική λύση για τη μεσοεπιθετική γραμμή των Πρασίνων.

Το μόνο κομμάτι της όλης υπόθεσης που θέλει προσοχή από τον Ισπανό τεχνικό και τους συνεργάτες του είναι αυτό που σχετίζεται με την αμοιβή του "Βίγια". Τι εννοούμε; Ότι πάντα ένας παίκτης που με το… καλημέρα σε μια νέα ομάδα εξασφαλίζει απολαβές σαφώς υψηλότερες από τους συμπαίκτες του, μπορεί να προκαλέσει τη σχετική γκρίνια.

Σαφώς οι ποδοσφαιριστές κοιτάζουν να κάνουν τη δουλειά τους, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που αντιδρούν για τέτοιου είδους μισθολογικές διαφορές. Όπως όλοι αντιλαμβάνονται, η δυσαρέσκεια και οι ψίθυροι σε μια ομάδα, πόσο μάλλον σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός, μπορούν να αποτελέσει σημαντικό τροχοπέδη για την πορεία της.

Στο "τιμόνι" του Τριφυλλιού βρίσκεται ένας άπειρος τεχνικός. Ο Πογιάτος προέρχεται μεν από τις ακαδημίες του πιο "λαμπερού" συλλόγου παγκοσμίως, αλλά τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα σε ανδρική ομάδα. Στα τσικό της Ρεάλ ο Ισπανός δεν είχε να αντιμετωπίσει τέτοιες… φουρτούνες. Η πρώτη πρόκληση για τον 42χρονο προπονητή έγκειται στη διατήρηση των ισορροπιών στα αποδυτήρια, ώστε τα πράγματα να μην ξεφύγουν. Η έλευση του Βιγιαφάνιες σηματοδοτεί την πρωταρχική… δοκιμασία του Ισπανού στον "πράσινο" πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανο σκηνικό - Ακόμα δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό και... αρπάχτηκε με οπαδό ο Νέντοβιτς! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags