Facebook Pixel "Μπαμ" με Τάτο: Πηγαίνει σε μεγάλη ομάδα της Superleague!
| 2020-07-31 11:03:00

Μπαμ με Τάτο! Γύρισε στην Ελλάδα ο έμπειρος μπαλαδόρος - Πάει σε κορυφαία ομάδα της Superleague!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μπαμ με Τάτο! Γύρισε στην Ελλάδα ο έμπειρος μπαλαδόρος - Πάει σε κορυφαία ομάδα της Superleague!

Το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα σκέφτεται πλέον έντονα ο Ανδρέας Τάτος, μετά από τέσσερα χρόνια στην Τουρκία και ήδη έχουν φουντώσει τα σενάρια για τη νέα του ομάδα.

Ο Έλληνας άσος έφυγε για τη γειτονική χώρα για οικονομικούς λόγους, κάτι που έχει παραδεχθεί πολλές φορές και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του και παρότι τα συμβόλαια που υπέγραψε ήταν με πάρα πολλά μηδενικά, η αλήθεια είναι πως έχασε και χρήματα.

Οι Τούρκοι μπορεί να κλείνουν μεγάλες συμφωνίες με ποσά που ουδέποτε θα έδινε ελληνική ομάδα, ωστόσο δεν είναι και οι πιο συνεπείς στις πληρωμές. Πολλοί ξένοι παίκτες έχουν μπλέξει δικαστικά με διαφόρους προέδρους, χωρίς μάλιστα να βρουν και άκρη με τις οφειλές.

Ο Τάτος λοιπόν στα 31 του χρόνια και έχοντας παίξει σε Ελαζιγκσπόρ και Αλτάι κι έχοντας βιώσει την οικονομική ασυνέπεια στο... πετσί του, φαίνεται πως σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, όπου μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα των Ατρομήτου, Ολυμπιακού, Βέροιας και Άρη.

Ο ίδιος γνωρίζει καλά πως τα χρήματα που έχει υπογράψει στο τελευταίο του συμβόλαιο, μπορούν να τα δώσουν στη Σούπερ Λιγκ μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, ωστόσο τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει.

Αντίθετα, πολύ πιθανό είναι να απασχολήσει ξανά τον Άρη, με τον οποίο άλλωστε έχει μία ξεχωριστή σχέση εδώ και χρόνια. Ο έμπειρος άσος έχει παίξει μέχρι και στη Γ' Εθνική για τους Θεσσαλονικείς, ενώ όπως δήλωσε πριν από λίγες ημέρες, θα ήθελε να παίξει στους "κίτρινους", καθώς όπως τόνισε: "Αυτή είναι η ομάδα που έχω αγαπήσει, που με έχει αγγίξει. Μπορώ να παίξω για πλάκα, που λέει ο λόγος, στον Άρη"!

Μάλιστα, ο Τάτος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει αγοράσει και σπίτι. Λατρεύει την πόλη και θα ήθελε να γυρίσει μόνιμα. Το όνομά του βρίσκεται στο προσκήνιο και ήδη ο παίκτης έχει κάνει το... άνοιγμα προς τον Θόδωρο Καρυπίδη. Περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει ανταπόκριση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκαλύφθηκε! Σε αυτή την ομάδα ετοιμάζεται να πάει ο Σα - Ποιος Ολυμπιακός; - Τεράστια βόμβα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags