Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Τους "ξεφτίλισε" όλους ο Τίγρης! Χρυσό deal
| 2020-07-31 17:00:00

Τους "ξεφτίλισε" ο Τίγρης! Αδιανόητο deal στην ΑΕΚ - Το έκανε μόνος του - Έτσι τίναξε την μπάνκα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τους "ξεφτίλισε" ο Τίγρης! Αδιανόητο deal στην ΑΕΚ - Το έκανε μόνος του - Έτσι τίναξε την μπάνκα!

Ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2016. Η Ένωση είχε ολοκληρώσει την πρώτη της σεζόν από την επιστροφή της στη Super League έχοντας μια μεγάλη επιτυχία, αυτήν της κατάκτησης του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό. 

Πορευόταν με τον Γιάννη Ανέστη κάτω από τα γκολπόστ, τον οποίο είχε από τη χρονιά που αγωνιζόταν στη Football League. Ήθελε έναν δεύτερο καλό τερματοφύλακα προκειμένου να υπάρχει συναγωνισμός.

Ο προπονητής με τον οποίο ξεκίνησε η AΕΚ τη σεζόν, ο Τιμούρ Κετσπάγια ήθελε να φέρει στον Δικέφαλο τον Γεωργιανό, Λόρια. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης όμως ήταν ανένδοτος! "Καψούρα" του ήταν ο Βασίλης Μπάρκας του Ατρόμητου και με προσωπικές του κινήσεις τον έφερε στην Ένωση, πληρώνοντας το ποσό των 600.000 ευρώ.

Όπως φαίνεται από τις εξελίξεις, αυτή η απόφαση δικαίωσε τον ηγέτη της AΕΚ. Ο Μπάρκας έγινε βασικός (όχι αμέσως) τερματοφύλακας της ομάδας και πλέον έχουμε να λέμε σήμερα ότι αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή της AΕΚ επί εποχής Μελισσανίδη, αφού ο "Ολλανδός" κατέληξε στη Σέλτικ έναντι 6.000.000 ευρώ.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι κανείς τεχνικός διευθυντής που πέρασε από την ΑΕΚ δεν κατάφερε να κάνει τέτοια μεταγραφή, η οποία να αποδεικνύεται λίρα εκατό! Και όμως την έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Προσέξτε και κάτι ακόμα. Μέσα σε 4 χρόνια, από τα 600.000 στα 6 εκατ. ευρώ, η αξία του Μπάρκα δεκαπλασιάστηκε, κάτι που αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το μεγάλο επιχειρηματικό ένστικτο του Τίγρη, για τον οποίο και ο ίδιος ο Έλληνας τερματοφύλακας τρέφει μεγάλο σεβασμό.

"Χρωστώ πολλά στον Μελισσανίδη. Με έχει στηρίξει", είχε αναφέρει σε συνέντευξή του τον Μάιο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόφαση-ΣΟΚ στην ΑΕΚ μετά τον Μπάρκα - Τεράστιο ρίσκο - Τραβάει τα μαλλιά του ο Καρέρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags