Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέο τσουνάμι στον ΠΑΟΚ - Αυτοί φεύγουν μετά τον Βιεϊρίνια - Κορυφαίος Έλληνας - Σαρωτικός Ιβάν!
| 2020-07-31 23:01:00

Νέο τσουνάμι στον ΠΑΟΚ - Αυτοί φεύγουν μετά τον Βιεϊρίνια - Κορυφαίος Έλληνας - Σαρωτικός Ιβάν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέο τσουνάμι στον ΠΑΟΚ - Αυτοί φεύγουν μετά τον Βιεϊρίνια - Κορυφαίος Έλληνας - Σαρωτικός Ιβάν!

Πολλές αναμένονται οι ανακατατάξεις στον ΠΑΟΚ από τη νέα σεζόν, αφού ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να προβεί σε αλλαγές, σε κάθε τομέα του συλλόγου.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Ζοσέ Μαουρίσιο βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, ωστόσο δεν είναι οι μόνοι που ενδέχεται να αποχωρήσουν από τον Δικέφαλο του Βορρά αυτό το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως υπάρχει… θέμα και με τους τερματοφύλακες της ομάδας και ειδικότερα με τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Ροντρίγκο Ρέι.

Ο τελευταίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Γοδόι Κρουζ, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα παραμείνει στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ, κάτι που ισχύει και για τον Έλληνα τερματοφύλακα, που δεν βρίθει σταθερότητας.

Πασχαλάκης και Ρέι έχουν μεγάλα συμβόλαια με τον ΠΑΟΚ και αν οι άνθρωποι της ομάδας κρίνουν ότι πρέπει να αποκτηθεί κάποιος με μεγαλύτερη σταθερότητα, καλύτερος στα πόδια και στις εξόδους, τότε θα πάνε για μεγάλο όνομα, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να πουλήσουν και τους δύο ή στην χειρότερη, να βρουν ομάδες που θα τους πάρουν δανεικούς και θα καλύψουν το συμβόλαιό τους.

Το τελευταίο σενάριο δείχνει, πάντως, αρκετά μακρινό και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη για τους δύο τερματοφύλακες και ειδικότερα, ποια θα είναι η απόφαση που θα λάβει για αυτούς ο Ιβάν Σαββίδης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδειασε το σπίτι στη Θεσσαλονίκη! Eξελίξεις με κορυφαίο άσο του ΠΑΟΚ - Δεν είναι ο Βιεϊρίνια

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags