Facebook Pixel Έξαλλος Λάζαρος με "καρφί"-συμπαίκτη του - Ο Τίγρης και η Θύρα 7 - Παίζει για top ελληνική ομάδα!
| 2020-08-01 11:55:00

Έξαλλος Λάζαρος με "καρφί"-συμπαίκτη του - Ο Τίγρης και η Θύρα 7 - Παίζει για top ελληνική ομάδα!

Sportdog Team
Έξαλλος Λάζαρος με "καρφί"-συμπαίκτη του - Ο Τίγρης και η Θύρα 7 - Παίζει για top ελληνική ομάδα!

Μίνι συναγερμός δημιουργήθηκε χθες το πρωί στα δημοσιογραφικά γραφεία, λόγω του δημοσιεύματος που ήθελε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να μην πηγαίνει στην προπόνηση του Ολυμπιακού στου Ρέντη (και όχι απλά να απουσιάζει, η επιλογή της διατύπωσης προκαλεί διαφορετικές εντυπώσεις)! 

Μάλιστα δημιουργήθηκε και εσφαλμένα μια... σύγχυση επειδή συνδυάστηκε με την προετοιμασία για την ευρωπαϊκή ρεβάνς με τη Γούλβς. Προφανώς κάποιοι ξέχασαν ή μπερδεύτηκαν στην βιασυνη τους να γράψουν την "είδηση", πως ο Λάζαρος δεν ήταν δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού!

Πάμε τώρα να κάνουμε και λίγο ρεπορτάζ γύρω από αυτή την... περίεργη υπόθεση. Και την αποκαλώ έτσι γιατί η απουσία του Χριστοδουλόπουλου από την προπόνηση των "ερυθρολεύκων" ηταν δικαιολογημένη, με ενημερωμένους όχι μόνο τους Καρεμπέ - Μαρτίνς στην ομάδα αλλά και την Λίνα Σουλούκου στην ΠΑΕ. 

Κατά συνέπεια δεν γίνεται να διέρρευσε από αυτούς ή απο τον ίδιο τον Λάζαρο, η μη προσέλευσή του στου Ρέντη. Γιατί αυτοί γνώριζαν τι συνέβαινε. Προφανώς κάποιος ή κάποιοι συμπαίκτες του, που δεν... γνώριζαν, τους έκανε εντύπωση η συγκεκριμένη απουσία και "έδωσαν" τον Λάζαρο στα ΜΜΕ.

Πάντοτε και παντού υπάρχουν τέτοιου είδους πληροφοριοδότες των ρεπόρτερ. Και όπως συζητιόταν σε στέκια της Γλυφάδας ο Χριστοδουλόπουλος όχι μόνο βρήκε (ή τουλάχιστον νόμιζε πως βρήκε) το "καρφί"-συμπαίκτη του  αλλά και του τα έψαλλε. Όχι και σε τόσο φιλικό τόνο.

Τι είπαν με Μαρτίνς-Καρεμπέ

Τι είχε συμβεί; Την Πέμπτη Καρεμπέ και Μαρτίνς μίλησαν στον Λάζαρο στου Ρέντη. Του εξήγησαν πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, οπότε δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του κι απο τη στιγμή που οι προπονήσεις θα συνεχιστουν αυτός δεν χρειαζόταν να πηγαίνει. Κοινώς τον απάλλαξαν και του έδωσαν την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα συμβόλαια των "ερυθρόλευκων" είχαν παραταθεί, όλα, μέχρι 21 Αυγούστου (η ημερομηνία του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ). Ο Λάζαρος δεν αποτέλεσε εξαίρεση αλλά από τη στιγμή που δεν θα χρειαζόταν στον Μαρτίνς κρίθηκε σκόπιμο να μην πάνε μέχρι τότε. Άλλωστε στου Ρέντη τον Αύγουστο, στις προπονήσεις, θα συμμετέχουν και επιπλέον παίκτες, περσινοί δανεικοί.

Ο Λάζαρος βέβαια στα 33 του χρόνια είναι αρκετά έμπειρος για να προλαβαίνει την οποια κακοτοπιά. Προκειμένου, λοιπόν, να είναι κατοχυρωμένος ενημέρωσε και την ΠΑΕ πως ο Μαρτίνς του ζήτησε να σταματήσει να πηγαίνει στις προπονήσεις, παρότι το συμβόλαιό του λήγει 21 Αυγούστου. Ζητώντας ουσιαστικά διακοπή της παράτασης του συμβολαίου του, κάτι που θα γίνει μέσα στον Αύγουστο.

Κατά συνέπεια χθες γρήγορα... ακυρώθηκε ο συναγερμός που είχε χτυπήσει στους ρεπόρτερ αφού διευκρινίστηκε πως απο τον προπονητή του Ολυμπιακού είχε ζητηθεί να μην πηγαίνει πλέον ο Λάζαρος στου Ρέντη και δεν ήταν μια αντίδραση του ποδοσφαιριστή, επειδή δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Δικαίωση του "τίγρη"

Με αυτό το...μπέρδεμα τερματίστηκε η καριέρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό. Στην ομάδα της καρδιάς του, με την οποία σήκωσε και με αυτή πρωταθληματικό τίτλο. Του είχε συμβεί τόσο με την ΑΕΚ, όσο και με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε είναι ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστης που έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες της ελληνικής Big 4, ξεκινώντας απο τον ΠΑΟΚ.

Ο Λάζαρος που με περιπετειώδες τρόπο και αλλεπάλληλα δικαστήρια (τα κέρδισε πάντως όλα) μετακόμισε το 2018 απο την πρωταθλήτρια ΑΕΚ στον Ολυμπιακό, κάνοντας έξαλλο τον Δημήτρη Μελισσανίδη που τον "κυνήγησε". Ποιος δεν θυμάται άλλωστε τη δήλωση του "τίγρη" πως ο "Λάζαρος μια φορά αναστήθηκε"! 

Ο 33χρονος ακραίος επιθετικός είναι αλήθεια πως στάθηκε πολύ άτυχος στους "ερυθρόλευκους" με τους δυο σοβαρούς τραυματισμούς τους. Έτσι δεν κατάφερε να πιάσει τις συμμετοχές για αυτόματη ανανέωση, όπως προβλεπόταν στο 2+1 χρόνων συμβόλαιό του.

Θύρα 7 και παρεξήγηση

Ο Χριστοδουλόπουλος που είναι πολύ δημοφιλής στην πλειοψηφία της "Θύρας 7" θα μπορούσε -σύμφωνα με κάποιους- να συνέχιζε και να έκλεινε την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Με ένα τιμητικό συμβόλαιο αλά Αβραάμ Παπαδόπουλου. Η ψυχρασία όμως, που είχε δημιουργηθεί στις σχέσεις του με τον Πέδρο Μαρτίνς, όπως και κάποια λόγια που φέρεται να είχε πει στους οργανωμένους για τον κόουτς και μεταφέρθηκαν στον Πορτογάλο έπαιξαν σημαντικό ρόλο γι' αυτό το φινάλε. Παρότι ο Λάζαρος αποτέλεσε μια προσωπική επιλογή/μεταγραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη...

Παίζει δυνατά ο Ατρόμητος

Όσον αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του Λάζαρου, την καλύτερη προσφορά (πάνω από 200.000 ευρώ) την έχει από τον Απόλλων Λεμεσού ( τον θέλει διακαώς ο προπονητής του). ΑΠΟΕΛ δεν ήταν ποτέ στο... κάδρο από Κύπρο (και δεν θα μπορούσε άλλωστε λόγω Ουζουνίδη) ενώ η Ομόνοια έπαψε να ενδιαφέρεται απο τη στιγμή που υπέγραψε τον Παπουλή.

Η προοπτική της Κίνας, όπως και του MLS, ήταν... ανοιξιάτικες. Για την πρώτη δεν θέλησε να προχωρήσει (ενδιαφέρον υπήρχε, όχι πρόταση) ενώ το αμερικάνικο όνειρο  έμεινε... όνειρο. Το όνομά του κάνει γκέλ, παρά τους τραυματισμούς του, στην Τουρκία αλλά πολύ δύσκολα ο 33χρονος άσος θα πήγαινε στη γειτονική χώρα.

Κι απο Eλλάδα προτιμάει να μείνει στην Αθήνα, απο το να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Η προοπτική του Ατρομήτου, λοιπόν, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Το αντίθετο αφού φέρεται να υπάρχει και ενδιαφέρον. Απο Αγγελόπουλο μέχρι Κάναντι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βόμβα": Νέο δημοσίευμα για την μεταγραφή που θα κάνει πάταγο στον Ολυμπιακό - "Κλεισμένος" ο...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags