Facebook Pixel Οργιάζουν οι φήμες στη Θεσσαλονίκη - Συμφωνία Ολυμπιακού-Άρη για Έλληνα άσο - Τον αγοράζει!
| 2020-08-01 13:05:00

Οργιάζουν οι φήμες στη Θεσσαλονίκη - Συμφωνία Ολυμπιακού-Άρη για Έλληνα άσο - Τον αγοράζει!

του Παναγιώτη Νικολάου
Οργιάζουν οι φήμες στη Θεσσαλονίκη - Συμφωνία Ολυμπιακού-Άρη για Έλληνα άσο - Τον αγοράζει!

Άλλο ένα πολύ… θερμό καλοκαίρι όσον αφορά στα μεταγραφικά αναμένεται να βιώσει ο Ολυμπιακός, παρότι φέτος ο χρόνος είναι περιορισμένος λόγω της πανδημίας. Στο Λιμάνι θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τόσο λόγω πωλήσεων όσο και λόγω αφίξεων.

Επίσης, ο Πέδρο Μαρτίνς θα κληθεί μετά φυσικά από το παιχνίδι με τη Γουλβς, να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο, αλλά δεν τους εμπιστεύεται. Σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήδη… ψάχνονται για να φύγουν δανεικοί.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος μετά το δεύτερο πέρασμά του από τον ΟΦΗ, επιστρέφει στο Λιμάνι. Φυσικά, ο 25χρονος επιθετικός γνωρίζει καλά πως δεν πρόκειται να παραμείνει στους Πειραιώτες και ήδη εξετάζει τις εναλλακτικές του.

Στην Κρήτη δεν έκανε καλή σεζόν, παρότι πήρε ευκαιρίες από τον Γιώργο Σίμο και η αλήθεια είναι πως στο νησί δεν τρελαίνονται να ανανεώσουν τον δανεισμό του. Αντίθετα, υπάρχουν άλλες ομάδες από την Ελλάδα που έχουν κάνει ήδη κρούση στον Ολυμπιακό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο μάνατζέρ του έλαβε μία καλή πρόταση και από το εξωτερικό.

Όλα λοιπόν αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το επόμενο δεκαήμερο, αν και οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο Μάνος βρίσκεται πολύ κοντά στον Άρη. Κάποιοι ισχυρίζονται πως έχει ήδη κλείσει στους Κίτρινους και απομένει να δούμε ποια θα είναι η συμφωνία των δύο ομάδων. Ο ταλαντούχος φορ μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, οπότε ενδέχεται ο Θόδωρος Καρυπίδης να τον πάρει με κανονική μεταγραφή και όχι δανεικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρελαμένος" Φορτούνης στου Ρέντη - Έξαλλος με ξένο άσο, του έκανε τρελό χουνέρι - Έχει και συνέχεια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags