Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλο το παρασκήνιο της επιστροφής Κάναντι
| 2020-08-01 23:24:00

Όλο το παρασκήνιο της επιστροφής Κάναντι

Sportdog Team
Όλο το παρασκήνιο της επιστροφής Κάναντι

Ο Νταμίρ Κάναντι ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στον Ατρόμητο και λίγες ώρες πριν την παρουσίαση του από την διοίκηση του συλλόγου έχει ενδιαφέρον το story, που προηγήθηκε πριν επιτευχθεί ακόμα ένα δύσκολο deal. Για ορισμένους φάνταζε εύκολη η υπόθεση της επιστροφής.

Ηταν κοινό μυστικό μετά τη λήξη του πρωταθλήματος ότι το όνομα του Αυστριακού θα έπαιζε πολύ δυνατά. Η ολοκληρωμένη πρόταση συνεργασίας (έγινε ξανά οικονομική υπέρβαση για τα δεδομένα του συλλόγου) κατατέθηκε στον Κάναντι μετά τα πλέι άουτ και από τότε ουσιαστικά είχε επέλθει προφορική συμφωνία. Ολες τις τελευταίες ημέρες ο κόουτς ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιάννη Αγγελόπουλο με θέμα φυσικά τον σχεδιασμό του νέου Ατρόμητου.

Ο προγραμματισμός, οι ανανεώσεις είχαν φυσικά την έγκριση του Κάναντι, ενώ έχει παρακολουθήσει περισσότερα από 20 ματς για να έχει ολοκληρωμένη άποψη για το υπάρχον ρόστερ και την ενίσχυση που θα χρειαστεί. Βέβαια, η συνεργασία μόνο δεδομένη δεν ήταν, καθώς στο καθοριστικό ραντεβού Κάναντι-Νυρεμβέργης (με την οποία είχε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021) δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή.

Οι Γερμανοί ήθελαν να… καθαρίσουν με ένα μηνιάτικο (τον Ιούλιο). Ο Κάναντι αρνήθηκε και τα πάντα ήταν στον… αέρα. Ωστόσο, με την πίεση από πλευράς Ατρόμητου (τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει), αλλά και με έξυπνους χειρισμούς από τον κόουτς το τελευταίο διήμερο, ο τελευταίος κατάφερε και πήρε μία ικανοποιητική αποζημίωση (λέγεται πως θα λάβει 100.000 ευρώ) και έτσι έβαλε την υπογραφή του στο διαζύγιο. Να αναφέρουμε ότι είχε κλειστό συμβόλαιο 350.000 (για την τρέχουσα σεζόν), ενώ κάθε βαθμός στο πρωτάθλημα… πληρωνόταν με 1.500 ευρώ. Δεν ήταν θέμα χρημάτων, αλλά θεώρησε unfair και άδειασμα την απόλυση του, πριν καν προλάβει να περάσει την αγωνιστική του φιλοσοφία και για αυτό δεν ήθελε να τους χαριστεί. Οσον αφορά στον Ατρόμητο, ήθελε πάρα πολύ να αναλάβει μία ομάδα, η οποία θα τον εμπιστεύεται. Μέτρησε πάρα πολύ η άριστη συνεργασία με τον Γιάννη Αγγελόπουλο, όπως και η άψογη του σχέση με τον Γιώργο Σπανό. Επιπλέον, η συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση των παροχών, όπως για παράδειγμα η πρόσφατη αγορά ειδικών γιλέκων τελευταίας τεχνολογίας (ανάλογα έχει ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός), για την οποία ενημερώθηκε.

Βεβαίως, ρόλο έπαιξε η αγάπη των οπαδών του «αστεριού» και η αποδοχή που έχει στις τάξεις του κόσμου. Ο Κάναντι έρχεται για να χτίσει ξανά εν λευκώ μία επιθετική ομάδα, με παίκτες διψασμένους, οι οποίοι θα έχουν να αποδείξουν πράγματα και δεν θα θεωρούν εαυτούς μεγαλύτερους από τον σύλλογο, αλλά και με προσωπικότητες, που θα βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα ματς. Φυσικά, θα χρειαστεί χρόνο, κάτι που δεν του δόθηκε στην προηγούμενη του ομάδα.

ΠΗΓΗ: atromitistas.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags