Facebook Pixel Ολυμπιακός: Tα "έσπασε" με Μέντες λόγω Ποντένσε - Στον "αέρα" ο Χασάν - "Χουνέρι" για Σα, πού τον στέλνει
| 2020-08-01 18:02:00

Tα "έσπασε" με Μέντες λόγω Ποντένσε - Στον "αέρα" ο Χασάν - "Χουνέρι" για Σα, πού τον στέλνει

Sportdog Team
Tα "έσπασε" με Μέντες λόγω Ποντένσε - Στον "αέρα" ο Χασάν - "Χουνέρι" για Σα, πού τον στέλνει

Ολυμπιακός: Όταν μιλάμε για κορυφαία μανατζερικά γραφεία στο ποδοσφαιρο, τουλάχιστον όσον αφορά στην Ευρώπη, καλώς ή κακώς αναφερόμαστε σε τρια. Στην αγγλική Stellar (των Τζόναθαν Μπαρνέτ και Ντέιβιντ Μανάσε) και σε αυτά των Ζόρζε Μέντες και Μίνο Ραϊόλα.Στο σημερινό τάιμινγκ κανένα από τα παραπάνω τρία γραφεία έχει κάποια ιδιαίτερη ή καλή σχέση με την ελληνική Big 4! 

Για να καταλάβετε ακόμη και ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη, που παραδοσιακά διατηρούσε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με  τους μεγαλοατζέντηδες -κάτι που τον βοήθησε να μπει στο κλειστό κλαμπ των ευρωπαϊκών ομάδων που πουλάνε με μεγάλες υπεραξίες- το τελευταίο διάστημα μάλλον έχει αποστασιοποιηθεί. Δεν είναι τυχαίο πως κατά σειρά διαταράχθηκαν οι σχέσεις των "ερυθρόλευκων" με Ενροτό, Ραϊόλα, Γκονσάλβες, Φάλι Ραμαντάνι και εσχάτως με τον Μέντες!

Να ξέρετε πως ακόμη και εντός τειχών της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ αποτελεί κοινό μυστικό πως η σχέση Μαρινάκη - Μέντες περνάει φάση ισχυρότατης ψυχρασίας.Για  την ακρίβεια, μου είπαν, πως η παρεξήγηση είναι τέτοια που έχει διακοπεί και η όποια επικοινωνία. Και όλα αυτά μετά ή για να είμαι ακριβής, λόγω του deal Ποντένσε στη Γουλβς.
 

Ο λόγος της παρεξήγησης

Γιατί από τα 20 εκατομμύρια που πήγε η πώληση του Ποντένσε στην Γουλβς, δηλαδή στο... μαγαζί του Μέντες, ο τελευταίος διεκδικεί πάνω από 5, οι "ερυθρόλευκοι" τα αμφισβητούν και τέτοιου είδους οικονομικες εκκρεμότητες... τρελαίνουν τους μεγαλοατζέντηδες. Και οι "χρυσοδάκτυλος" Πορτογάλος δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Παρότι την τελευταία 2ετία είχε κάνει πολλά επικερδή deals με Μαρινάκη/Βρέντζο, σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Ολυμπιακό.Δεν ρωτούσε και τον άσπονδο φίλο και συνάδελφό του, τον Ραϊόλα, λέω εγώ...

Με αυτά και με αυτά δυο παίκτες του Μέντες έχουν μείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Δίπλα βέβαια και στους δυο μπαίνουν τεράστια ερωτηματικά. Στον Σα γιατί είναι φευγάτος και στον Χασάν γιατί είναι δανεικός, αν και "καψούρα" του Πέδρο Μαρτίνς.


Δεν ενημερώνει για Σα 

Πάμε τώρα και στο παρασύνθημα: αυτό που  ξέρω, από καρατσεκαρισμένη πηγή (πιο έγκυρη δεν γίνεται) είναι πως ο Σα, αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει σε αυτό το καλοκαιρινό/φθινοπωρινό παζάρι από τον Ολυμπιακό. Αν θα είναι με το ποσό του μπάι άουτ (10 εκατ.) ή με λιγότερα, δεν το ξέρω. Αυτό που μου έχει μεταφερθεί είναι πως ο Μέντες έχει διαμηνύσει στους "ερυθρόλευκους" (όχι τώρα, απο την... κορονοϊκή άνοιξη), να ψάξουν για βασικό τερματοφύλακα αφού τον Σα, θα τον πάρει. Γι' αυτό άλλωστε οι "ερυθρόλευκοι" κινήθηκαν και κρατάνε σταντ μπαι τον (πρώην της Μονακό, διεθνή Κροάτη), Σούμπασιτς.

Λίγο, πολύ -θα μου πείτε- τα περισσότερα από τα παραπάνω για τον Σα είναι γνωστά. Οκ... Εδώ όμως, σας ανοίγω τα ματάκια για την κακή σχέση Ολυμπιακού-Μέντες. Και κερνάω το... κερασάκι: ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης αφήνει τους "ερυθρόλευκους" σε... μαύρα μεσάνυχτα, για τις όποιες κινήσεις κάνει και με ποιες ομάδες για τον πελάτη του (Σα). Δεν τους ενημερώνει δηλαδή καθόλου και όπως αντιλαμβάνομαι μια ημέρα θα έρθει με την πρόταση στον Πειραιά για να τον πάρει και να φύγει!
 

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες

Για να συνεισφέρω, λοιπόν, στους... αγωνιούντες των γραφείων της πλατείας Αλεξάνδρας στον Πειραιά, η Ατλέτικο Μαδρίτης ψάχνει όντως για κίπερ, αλλά σε αυτή τη φάση για δεύτερο στη θέση του Αντάν. Αν τελικά οι "ροχιμπλάνκος" πουλήσουν τον Ομπλακ, τότε θα κινηθούν για βασικό κίπερ. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι ο Σα "αντι-Ομπλακ".

Να το κάνω πιο λιανά: ο Σα έχει προταθεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης, βρίσκεται όντως σε μια short list με άλλους 3 κίπερ, όλοι τους όμως, υποψήφιοι για να αποτελέσουν τον δεύτερο (ιεραρχικά) πορτιέρε της Ατλέτικο την νέα σεζόν. Δηλαδή και ο Σα για... "νούμερο 2" στο "Νο 1" της ομάδας του Σιμεόνε προορίζεται. Και δεν είναι πως αποτελεί επιλογή του Αργεντινού κόουτς αλλά οτι ο ατζέντης του, Μέντες, μπορεί να τον επιβάλλει στον Σιμεόνε και την Ατλέτικο. Η τελευταία παραμενει εδώ και χρόνια το "μαγαζί" του Μέντες στην Πριμέρα μαζί με τη Βαλένθια...

Για επίλογο: ο Μέντες ασχολείται για την επόμενη ομάδα του Σα, χωρίς σε αυτή τη φάση να ενημερώνει τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος κίπερ παίζει για δεύτερος στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενδιαφέρει τη Σεβίλλη, όχι πάντως και την Μπέτις στην οποία προτάθηκε  αλλά δεν συγκινεί. Επίσης, στην αγγλική Πρέμιερ το όνομα του Σα "ακούγεται" σε τρια κλαμπ (Λιντς και Σεφιλντ Γιουναιτεντ τα δυο), εκτός της Γουλβς...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένος" Φορτούνης στου Ρέντη - Έξαλλος με ξένο άσο, του έκανε τρελό χουνέρι - Έχει και συνέχεια

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags