Facebook Pixel Ματίας Γιόχανσον - Παναθηναϊκός: "Μπαμ" Γιόχανσον! Πάει σε ομάδα της Superleague - Ποιος τον "σπρώχνει" - Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;
| 2020-08-01 20:10:00

"Μπαμ" Γιόχανσον! Πάει σε ομάδα της Superleague - Ποιος τον "σπρώχνει" - Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;

του Νίκου Στεργίου
"Μπαμ" Γιόχανσον! Πάει σε ομάδα της Superleague - Ποιος τον "σπρώχνει" - Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;

Ματίας Γιόχανσον - Παναθηναϊκός: Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό ο Ματίας Γιόχανσον αποχαιρέτησε τους Πράσινους και πλέον ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο 28χρονος Σουηδός είδε το όνομά του να «παίζει» δεξιά και αριστερά για τους «μεγάλους» της Superleague και κυρίως για τον Ολυμπιακό, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει… χαθεί από τα ρεπορτάζ, καθώς παραμένει ακόμα δίχως ομάδα.

Ο Γιόχανσον αποτέλεσε έναν από τους πιο τίμιους και σταθερούς παίκτες του Παναθηναϊκού και μάλιστα την πρώτη διετία του στο Τριφύλλι πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, σκοράροντας αρκετά, όντας βασικός και αναντικατάστατος.

Ένας από τους ανθρώπους που είχαν συμμετοχή στην άφιξη του Γιόχανσον στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού ήταν ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος δεν έχει ξεχάσει τον διεθνή δεξιό μπακ και προσπαθεί να τον… προμοτάρει όπου περνάει ο λόγος του.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των Παναθηναϊκού και Άρη, που τώρα ακολουθεί καριέρα μάνατζερ, γνωρίζει άριστα τις δυνατότητες του Γιόχανσον και δεν αποκλείεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην εύρεση του νέου σταθμού της καριέρας του ποδοσφαιριστή, ειδικά αν αυτός είναι από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο Διαμαντόπουλος ήδη έχει κάνει συζητήσεις με ομάδες και από τις δύο πόλεις, που μπορούν να πληρώσουν το συμβόλαιό που αξιώνει!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" Αλαφούζου! "Κλέβει" Έλληνα άσο από ομάδα του Big-4 - Φούντωσαν οι φήμες για υπογραφές

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags