Facebook Pixel Επιστροφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό - Τον θέλει ο Μαρτίνς - Αλλάζει θέση και "τρώει" Μασούρα!
| 2020-08-02 14:25:00

Επιστροφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό - Τον θέλει ο Μαρτίνς - Αλλάζει θέση και "τρώει" Μασούρα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Επιστροφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό - Τον θέλει ο Μαρτίνς - Αλλάζει θέση και "τρώει" Μασούρα!

Σε εκτεταμένο… ξεκαθάρισμα του ρόστερ θα προχωρήσει ο Πέδρο Μαρτίνς το φετινό καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Ο κόουτς είναι το απόλυτο αφεντικό πλέον στην ομάδα και εκτός από τις μεταγραφές, το επόμενο χρονικό διάστημα θα αποφασίσει και για τους παίκτες που δεν υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πορτογάλος έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση για τις πρώτες του αποφάσεις, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν και κάποιοι νεαροί παίκτες που γνωρίζοντας ότι δεν θα πάρουν ευκαιρίες στο Λιμάνι, έχουν ήδη αρχίσει να… ψάχνονται για να φέρουν πρόταση είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος εδώ και καιρό έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ολλανδία. Και δεν είναι μόνο η Βίλεμ που επιθυμεί την απόκτησή του, με νέο δανεισμό, καθώς στο προσκήνιο υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που έχουν κάνει ήδη κάποιες πρώτες επαφές.

Από εκεί και πέρα, πιο σύνθετη είναι η υπόθεση του Γιάννη Μασούρα, ο οποίος αν και αγοράστηκε με 1 εκατομμύριο ευρώ, δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει θέση στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ. Ο 23χρονος δεξιός μπακ αποτελεί ένα από τα… ακριβά περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου και για αυτό η διοίκηση θέλει να του δώσει άλλη μία ευκαιρία. Ο Μαρτίνς πιστεύει στα προσόντα του, ωστόσο πέρυσι δεν τον έπεισε ότι αξίζει να μείνει, έστω και για αναπληρωματικός. Φέτος, τα δεδομένα είναι ακόμα… ρευστά και όπως λένε από του Ρέντη, η περίπτωση Τοροσίδη, θα κρίνει την παραμονή του νεαρού αμυντικού σε μεγάλο βαθμό.

Μία άλλη περίπτωση που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, είναι αυτή του Θανάση Ανδρούτσου. Στο Λιμάνι θέλουν πάρα πολύ να "βγει" ο συγκεκριμένος παίκτης, καθώς αποτελεί προϊόν της ακαδημίας και εκτιμούν σε μεγάλο βαθμό το ταλέντο του. Με τον Ατρόμητο τα πήγε πολύ καλά φέτος και ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται σοβαρά να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία, έστω στην προετοιμασία. Για την απόκτησή του υπάρχει "ζεστό" ενδιαφέρον από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως τόσο ο ίδιος όσο και οι Πειραιώτες θέλουν την παραμονή του.

Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιες σκέψεις να… κάνει στροφή καριέρας και το φετινό καλοκαίρι να αλλάξει θέση. Στο λιμάνι πιστεύουν πως εκτός από χαφ, εάν δούλευε πολύ θα μπορούσε να εξελιχθεί και σε έναν εξαιρετικό δεξιό μπακ. Μία τέτοια εξέλιξη θα προκαλούσε βέβαια και ντόμινο στις υποθέσεις των Τοροσίδη-Μασούρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαρτίνς... μαινόμενος στου Ρέντη - "Τσίτωσε" τους παίκτες - Τι δεν του άρεσε - "Βλέπει" Γουλβς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags